|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καλντέρα στη Σαντορίνη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Έχει 300 μέτρα ύψος και 11 χιλιόμετρα διάμετρο. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jun 2007
![]() |
Επιτέλους, η ΓΩΓΩ γύρισε
Την απόλαυσα και πάλι χθές και προχθές και θα συνεχίσω(πραγματικά μου έτρεχαν τα σάλια).Αυτό που είπε στην προχθεσινή του εκπομπή ο Ανδρέας(για τον παίκτη που έπαιζε στον τελικό και είπε με τη σειρά τα τρίγωνα 3 και 1-αυτά που τσεκάρει η ΓΩΓΩ) ισχύει και για μένα.Είμαι και εγώ ΓΩΓΙΚΟΣ. Ο πιο ΓΩΓΙΚΟΣ που υπάρχει! Άλλωστε,ο κόσμος χωρίζεται σε 2 κατηγορίες:στους ΓΩΓΙΚΟΥΣ και στους μη ΓΩΓΙΚΟΥΣ(που πρέπει να είναι λιγότεροι). Άντε, να πάρει και τον τίτλο που της αξίζει δικαιωματικά( στις 26 του μήνα δεν είναι ο διαγωνισμός . Ό,τι και να λέμε πάντως για τη ΓΩΓΩ είναι λίγοΥστερόγραφο: Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απ τους χρήστες των forums επειδή σας απασχόλησα με ένα θέμα που για τους περισσότερους(αν όχι όλους) δεν ήταν σημαντικό |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 7HEAVEN : 07-06-2007 στις 16:00. |
|
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:29.

Την απόλαυσα και πάλι χθές και προχθές και θα συνεχίσω(πραγματικά μου έτρεχαν τα σάλια).Αυτό που είπε στην προχθεσινή του εκπομπή ο Ανδρέας(για τον παίκτη που έπαιζε στον τελικό και είπε με τη σειρά τα τρίγωνα 3 και 1-αυτά που τσεκάρει η ΓΩΓΩ) ισχύει και για μένα.Είμαι και εγώ ΓΩΓΙΚΟΣ. Ο πιο ΓΩΓΙΚΟΣ που υπάρχει! Άλλωστε,ο κόσμος χωρίζεται σε 2 κατηγορίες:στους ΓΩΓΙΚΟΥΣ και στους μη ΓΩΓΙΚΟΥΣ(που πρέπει να είναι λιγότεροι). Άντε, να πάρει και τον τίτλο που της αξίζει δικαιωματικά( στις 26 του μήνα δεν είναι ο διαγωνισμός
. Ό,τι και να λέμε πάντως για τη ΓΩΓΩ είναι λίγο
Θεματικός Τρόπος