![]() |
Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές 2007 - 2008
Τρειλερ εχουν αρχισει να παιζονται, απο αρχες Οκτωβρη το προγραμμα των καναλιων (επιτελους) μπαινει στους κανονικους του ρυθμους και.... ξεκινανε!
Στο Mega πολλες νεες σειρες και για μενα και φετος θα χει τα καλυτερα!! Αν υπηρχες θα σε χωριζα (Πετρος Φιλιππιδης, Μαριαννα Τουμασατου, Ελισαβετ Μουταφη), Γοργονες (Λινα Σακκα, Αγγελικη Λαμπρη, Γιωργος Σειταριδης), Στους 31 δρομους (Σοφια Καρβελα, Ανδρεας Γεωργιου), Big Bang (Δημητρης Κουρουμπαλης, Θαλεια Ματικα), Μπαμπα μη τρεχεις (Αννα-Μαρια Παπαχαραλαμπους, Φανης Μουρατιδης) και συνεχιζει το Κοκκινο Δωματιο αν και νομιζω οτι κι απο περισυ καποιες ιστοριες ηταν λιγο παρατραβηγμενες! Επισης Singles 2 & 1/2 στα στανταρ ευκολα!! Για τα υπολοιπα προγραμματα δεν εχω δει και πολλα αλλα ο Alpha ποτε δε μου γεμιζε το ματι για σιριαλ και ο Ant 1 εχει σιγουρο χαρτι το Δελληγιαννειο Παρθεναγωγειο του Ρωμα, που απ' το τρειλερ φαινεται καλο και το "Φιλα το βατραχο σου" με Αθεριδη, Καρυδη !! Πολυ δραμα και κακο μου φαινονται "Ο Φαρος" κι ο "Γητευτης" Επισης μεγαλες παραγωγες "Το 10" και ο "Γιουγκερμαν" που δεν ξερω ομως ποσο καλα θα πανε.... Περιμενω προτασεις μηπως μου διεφυγε τιποτα!! |
Απάντηση: Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές 2007 - 2008
Από τα τρέιλερ μόνο το big bang μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από τα καινούργια. Το μέγκα έχει το πρόβλημα πως όλα θα συγκρίνονται με το Παρα5 και το 50-50. Και όλα θα χάνουν εύκολα...
|
Στο Big Bang το μονο που με ψιλοχαλαει ειναι οτι απ' οτι καταλαβα θα ειναι σε στυλ Singles και δεν ξερω μηπως ειναι λιιιιγο ψιλοαντιγραφη!!
Ααααα, και για μερικους μερικους (ονοματα δε λεω, οικεγενειες δε θιγω, απο Χρ.... αρχιζει) ξεκινησαν τα Σφηνακια στον Alpha. (τα περσινα Σκερτσακια!!) |
Προσωπικά απο πέρσι έβλεπα Λούφα που συνεχίζει και φέτος,και τις Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα,όπως και τα κλασικά του Πάνου Κοκκινόπουλου 10ή Εντολή
Θυμαται κανείς πως λεγόταν ένα σίριαλ στον Αντέννα αστυνομικο το είχε δευτέρα και τις 11,μου άρεσε αλλα φαίνεται πως το έκοψαν |
Λουφα εβλεπα το καλοκαιρι (οταν ημουν μεσα εκεινη την ωρα!) αλλα τη βαζει σχετικα αργα το χειμωνα.
Ιστοριες του Αστυνομου Μπεκα εχω δει μισο επεισοδιο, αλλα εχω ενα κολλημα και σπανια αρχιζω σιριαλ αν δεν τα δω απ' το πρωτο δευτερο επεισοδιο το πολυ κι ετσι δεν το συνεχισα. Στον Ant 1 νομιζω λες Ιστοριες Μυστηριου?? Κατι ειχα διαβασει αλλα ουτε αυτο το χα δει. Συνεχιζει παντως κατι αντιστοιχο. "Ιστοριες απ' την απεναντι οχθη" λεγεται και εχει σχεση με μεταφυσικα φαινομενα κλπ... Για τον Κοκκινοπουλο μονο που ακουω τις ιστοριες αγριευομαι, οχι να κατσω να δω κιολας!! |
όχι δεν είναι το Ιστορίες μυστηρίου αλλιως λεγοταν και ήταν πρίν απο αυτο στο πρόγραμμα
Το βρήκα ήταν το πάνω απο το νόμο |
Παράθεση:
|
Η σειρά της σεζόν είναι τα Ίχνη.
Ελπιδοφόρο και το νέο σήριαλ με τον Φιλιππίδη. |
Ενα που θα παιζει και ο μπουλας και ο χαικαλης ξερει κανεις πως το λενε και σε ποιο καναλι θα παιζει;
|
Ο τζίτζικας και ο μέρμυγκας λέγεται και νομίζω πως είναι στο Μέγκα.
|
Στον ΑΝΤ1 θα'ναι.
|
Θα βλεπω σιγουρα αυτο στον Αντ1 που το παρουσιαζει ο Αγγελιδης και περνανε οι παιχτες κατι δοκιμασιες στη Ν.Ζηλανδια και αυτο με τους παρουσιαστες στον Αλφα.Τωρα απο σηριαλ καναδυο βλεπω το χρονο οποιο μου κεντρισει το ενδιαφερον δε ξερω ακομα.Αυτα τα ιχνη πρεπει να ναι σε στυλ csi οποτε αποριπτονται.
|
Ευτυχισμενοι Μαζι... Παρασκευες ( ; ) στις 21.00 στο μεγκα..
ισως να με κρατησει για 3ο χρονο μεσα τις παρασκευες το μεγκα με αυτη την καινουργια σειρα.. Μπεζος και Λεχου παιζουν αλλα γενικα το σεναριο ειναι καλουτσικο..ειδικα για οσους θελουν να δουν πως αγαπαει ο πειραιας....................:P |
Το σεναριο μοιαζει πολυ με το Ακρως οικογενειακον, αλλα ο Μπεζος ειναι εγγυηση για κατι τετοια!!
|
Παράθεση:
|
Kαι το Last Passenger ειναι ωραιο.Μου θυμιζει μια εκπομπη με τη Μποκοτα το παιχνιδια χωρις συνορα.
|
Aυτο το "Γοργονες" δεν ειναι πολυ ψευτικο;;;τουλαχιστον τωρα στην αρχη...;
|
Παράθεση:
Δεν το χω δει καθολου αλλα απ' οτι ξερω απ' την υποθεση, λογικο ειναι! Οσο αληθινες ειναι οι γοργονες ειναι κι αυτο! Για τα υπολοιπα περιμενω να τελειωσει η βδομαδα, να δω και δευτερα επεισοδια και μετα θα τα θαψω ολα! |
Παράθεση:
|
Ντάξει,ο Ρώμας δεν υπάρχει,γι' αυτό. To big bang μου αρέσει από τα (λίγα) καινούργια που έχω δει και του Μπέζου. Πεσμένα πράγματα πάντως σε σχέση με πέρυσι και πρόπερσι.
|
Εγω μαλλον θα καταληξω στου Μπεζου και στο Μπιγκ Μπανγκ,ισως ο φαρος και 100% το Λατρεμενοι μου γειτονες που παιζει το πουλεν μου ο Βλαχος απ το Μad.
|
Του Μπεζου τα σπαει φετος....
Και γενικοτερα ο Μπεζος τα σπαει σαν ηθοποιος.Ειναι και γαυρος |
Του Μπεζου ειναι βασισμενο σε ενα ξενο οπως μου ειπε καποιος και η συνεχεια δεν θα λεει και πολυ εκτος και αν το αλλαξουν εδω στην ελλαδα..
παντως μεχρι τωρα ειναι αρκετα καλο... |
Εχουμε και λεμε....
Το Αν υπηρχες θα σε χωριζα μ' αρεσει παρα πολυ. Εχει πρωτοτυπο σεναριο, Φιλιππιδη και Τουμασατου που ειναι απ' τα καλυτερα μου!! Μετα το Big Bang πολυ καλο κι ο Μπεζος συμπαθητικος.... Απλα μου φαινεται λιγο "εκτος πραγματικοτητας" οσον αφορα τα παιδια... Οι Singles τα σπανε και θα τα σπανε και θα τα ματαξανασπανε!!! Η μεγαλυτερη φουσκα φυσικα οι 31 Δρομοι..... απαξιω απλα!! |
Tου Μπεζου ειναι τελειο.
Singles πολυ καλο. Αν υπηρχες θα σε χωριζα καλο. Οι Λατρεμενοι μ γειτονες παλευονται. Απο εκει κ περα χαλια. |
Παντως το αγαπημενο μου προγραμμα για φετος ερχεται απ το σκαι.And the winner is... American Idol.Θυσιασα και το Αρης-Αεκ.
|
|
τα μαυρα μεσανυχτα που ξεκινησαν μετα τις γιορτες τα σπανε
|
Παράθεση:
|
Απ' τα πολυ καλα τα Μαυρα Μεσανυχτα οντως. Και πολυ ωραιο τραγουδακι στην αρχη!!
|
Το σήριαλ απλά και όμορφα ΣΠΕΡΝΕΙ. Μακράν το καλύτερο της φετινής χρονιάς.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:29. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin