![]() |
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια τέταρτη ταινία των "Πειρατών"
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυριστεί μια τρίτη συνέχεια των "Πειρατών της Καραϊβικής" άφησε ο Johnny Depp, μιλώντας στη "δική" μας Μαρία Μενούνος.
Ο 44χρονος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη σε μία από τις πλέον επιτυχημένες εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης που ασχολείται με το lifestyle και το σινεμά και συγκεκριμένα στην Ελληνίδα παρουσιάστρια, μιλώντας για την τεράστια επιτυχία που γνωρίζουν παγκοσμίως οι "Πειρατές", αλλά και για τις σκέψεις του για μια τέταρτη ταινία. "Ποτέ μη λες ποτέ. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν θα υπάρξει τέταρτη ταινία. Ένα κομμάτι του εαυτού μου θέλει να δει ξανά τον Jack Sparrow", τόνισε χαρακτηριστικά ο Depp, ο οποίος εξέφρασε για μία ακόμη φορά την ικανοποίησή του για την τριλογία. Οσον αφορά στους λόγους που επέλεξε να υποδυθεί τον Captain Sparrow: "Το έκανα για τα παιδιά μου. Τους αρέσουν οι παιδικές ταινίες και πάντα ήθελα να παίξω σε μία". cosmo.gr |
Απάντηση: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για μια τέταρτη ταινία των "Πειρατών"
Γιατί όχι? Αρκεί να αξίζει:)
|
Αμήν και πότε :amhn:
|
Προσωπικά δεν ξέρω κατά πόσο θα αξίζει αν βγει και τέταρτη ταινία. Ήδη η τρίτη ήταν αρκετά κάτω από τις 2 πρώτες και επειδή το 2 το είδα μια βδομάδα πριν το 3 η διαφορά μου φάνηκε αισθητή. Καλύτερα να τελειώσει εδώ και να τη θυμόμαστε σαν μια ωραία τριλογία παρά να το ξεχειλώσουν μόνο και μόνο για να κόψουν κάποια εισητήρια.
|
Σωστά! Αν είναι να βγει, να είναι κάτι αξιόλογο! Πάντως και μόνο με το καστ... προδιατίθεσαι θετικά!
|
ρε παιδια,η τριτη δεν λεγεται ,το τελος του κοσμου;;
τελικα δεν ερχεται το τελος;δεν πεθαινουν οι κεραταδες;; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μην τολμησει κανεις και πει το τελος της τριτης, θα ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανει!!Εχουν φαγωθει ολοι να μου πουν το τελος, να μην ευχαριστηθω κι εγω μια ταινια!!Αντε!!
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:36. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin