WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ευρυζωνικές συνδέσεις (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CE%B6%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/)
-   -   HIBOX JETSPEED 520i+ISDN και MSN (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CF%85%CF%81%CF%85%CE%B6%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/hibox-jetspeed-520i-isdn-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-msn-1872.html)

steps 03-09-2007 16:43

HIBOX JETSPEED 520i+ISDN και MSN

Καλησπέρα σε όλους , θα ήθελα να θίξω ένα θέμα που έχει να κάνει με το hibox modem/router jetspeed 520i isdn .
To συγκεκριμένο modem παρουσιάζει το εξής πρόβλημα , όταν συνδεθείς στο γνωστό σε όλους Msn live messenger και στείλεις το πρώτο γραπτό μήνυμα σε κάποιον φίλο σου , ο router ο παγώνει τελείως , ούτε ping ούτε τπτ, ενω τα leds παραμένουν κανονικά αναμμένα. Μίλησα πρόσφατα γι'αυτο το πρόβλημα με την hellas on line και μου είπαν οτι το πρόβλημα είναι γνωστό και οτι με την αντικατάσταση του router θα λινωνταν! μάταια όμως ο καινούργιος router ήρθε και συμβαίνει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα!! Έχει κανείς καμιά ιδέα?
Πριν στείλετε τις απαντήσεις σας θα ήθελα να σας ενημερώσω πως με άλλον router το msn λειτουργεί κανονικά , επίσης το ίδιο πρόβλημα συμβαίνει σε όλα τα pc του δικτυού μου!!! Τέλος έχω ψάξει και τις ρυθμίσεις στο πεδίο mtu αλλά δεν είχα αποτέλεσμα , ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Astrolabos 03-09-2007 17:21

Απάντηση: HIBOX JETSPEED 520i+ISDN και MSN

Το πρόβλημα αυτό στο κάνει μόνο με την HOL ή και με σύνδεση άλλης εταιρίας;

Panagioths 03-09-2007 19:19

Από την εμπειρία μου καλύτερα να μην πειράξεις το MTU του modem γιατί μπορεί να έχεις πολλά τέτοια προβλήματα. Σου αντικατέστησαν τον router με άλλο Jetspeed ή άλλη μάρκα π.χ. τα fritz που δίνουν;

Επίσης δες εαν έχεις το τελευταίο firmware στο επίσημο site του Intracom Jetspeed 520i και εαν δεν έχεις σε συμβουλεύω να το βάλεις άμεσα!

steps 03-09-2007 20:58

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 27238)
Το πρόβλημα αυτό στο κάνει μόνο με την HOL ή και με σύνδεση άλλης εταιρίας;

Με άλλη εταιρεία δεν δοκίμασα.
Με άλλο router(alcatel 585i και cisco 836 ) που δοκίμασα, δεν είχα κανένα πρόβλημα στο msn..

Να επισημάνω πως ,στο msn συνδέεται κανονικά και μπορώ να είμαι με τις ώρες μέσα αρκεί να μην μιλήσω σε κανέναν! με το που στείλω το πρώτο μήνυμα κάπου τότε παγώνει ο router είναι τελείως κουφό αυτό που κάνει. .

steps 03-09-2007 21:12

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Panagioths (Μήνυμα 27273)
Από την εμπειρία μου καλύτερα να μην πειράξεις το MTU του modem γιατί μπορεί να έχεις πολλά τέτοια προβλήματα. Σου αντικατέστησαν τον router με άλλο Jetspeed ή άλλη μάρκα π.χ. τα fritz που δίνουν;

Επίσης δες εαν έχεις το τελευταίο firmware στο επίσημο site του Intracom Jetspeed 520i και εαν δεν έχεις σε συμβουλεύω να το βάλεις άμεσα!

Δυστηχώς με το ίδιο.

Στο site γράφει ... να επιλέξω ανάλογα με το λογότυπο

Για τις συσκευές jetSpeed που φέρουν το λογότυπο INTRACOM

Για τις συσκευές jetSpeed που φέρουν το λογότυπο OTE

Εγώ τι να επιλέξω , αφού δεν έχω κανένα από τα δυο λογότυπα ?

Εγώ έχω hibox jetspeed 520i ή μήπως να το έλεγα haliabox?

(Είναι ένα μαύρο modem και γράφει με κίτρινα γράμματα hibox.
Δεν είναι όπως αυτό που δίνει ο οτε ή η οτενετ, βεβαία το ΜΕΝU είναι πανομοιότυπο)

Panagioths 04-09-2007 02:00

Ρώτησε στο 13844 της τεχνικής υποστήριξης μήπως έχουν αυτοί κάποιο τροποποιημένο firmware να σου στείλουν. Στα fritz είχαν!

EteminewCen 06-08-2013 19:38

beste firewall , best antivirus protections , antivirus software buy , download software illegal , microsoft windows 98 xp

business antivirus software , client firewall software , desktop firewall , rogue antispyware.antivirus pro , super converter spyware
buy low cost Rosettastone arabic level 1 2 3 set mac download oem buy low cost Autodesk factory design suite ultimate 2012 64 bit download oem buy Omni group omnifocus mac oem download
n73 antivirus download , guantlet firewall , windows live one firewall , downloadnorton antivirus 2009 , ftp firewall issues , windows firewall exceptions list , firewall software prices , spamassassin antivirus , microsoft windows vista ultimate trial , download firewall for windows xp
buy low cost Joesoft hear mac oem download buy discount Microsoft mappoint 2010 europe download low cost Abest video converter spirit download now
network discovery firewall , security center antivirus , sonicwall vpn client firewall , net protector antivirus trial version , microsoft windows defender 2008
cheap discount Alsoft diskwarrior 4 mac download oem buy discount Microsoft visual studio 2008 professional download oem cheap discount Adobe premiere elements 8 oem download

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:42.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0