WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Επιστήμη - Τεχνολογία (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/)
-   -   Ρομποτικός σωσίας του Αϊνστάιν (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B7-%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/%CE%A1%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%91%CF%8A%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%B9%CE%BD-1739.html)

pink 09-08-2007 19:33

Απάντηση: Ρομποτικός σωσίας του Αϊνστάιν

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο evangelos (Μήνυμα 24021)
εχεις χρονια να ψηλωσεις ακομα .:)

Υ.Γ. απο 15 χρονων με δεκάποντα...
εχουν αλλάξει τα πράγματα μου φαίνεται απο την εποχή μου.............:amhn:

Δεν με νοιαζει και πολυ!Με νοιαζει ομως τοι βγαινουμε εκτος θεματος, θα γυρισει ο μαστρα- Αντωνης και δε θα χουμε που να κρυφτουμε! ;p

1,75 ΑΜΑ βαλω 10ποντο.Δεν ειπα οτι το φοραω για να παω στο περιπτερο! Οχι τιποτα αλλο.Τα σακατευω που τα σακατευω τα ποδια μου αμα αρχισω και τα 10ποντα την εκατσα.

evangelos 09-08-2007 19:42

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 24022)
Δεν με νοιαζει και πολυ!Με νοιαζει ομως τοι βγαινουμε εκτος θεματος, θα γυρισει ο μαστρα- Αντωνης και δε θα χουμε που να κρυφτουμε! ;p

1,75 ΑΜΑ βαλω 10ποντο.Δεν ειπα οτι το φοραω για να παω στο περιπτερο! Οχι τιποτα αλλο.Τα σακατευω που τα σακατευω τα ποδια μου αμα αρχισω και τα 10ποντα την εκατσα.

κλασσικά, πάντα βγαίνουμε εκτός θέματος σε όλα τα topic. . . . έχει καταντήσει αηδία πια... εκτός τόπου και χρόνου είμαστε...
φταίει η ζέστη μάλλον....

Ασχετο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και κάπου πρέπει να το πώ :
2 και σήμερα για να πάρω άδεια και να πάω διακοπές :clap: :clap: :clap:

pink 09-08-2007 19:54

Μπα δεν ειναι η ζεστη.Ακου και μενα κατι (λιγα μη φανταστεις) ξερω απο off topic!! ;p

Πηγαινε εκτος θεματος τωρα και ξεθυμανε!!

aitherovamon 09-08-2007 23:08

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο pink (Μήνυμα 24024)
Μπα δεν ειναι η ζεστη.Ακου και μενα κατι (λιγα μη φανταστεις) ξερω απο off topic!! ;p

Πηγαινε εκτος θεματος τωρα και ξεθυμανε!!

Παντως οταν γυρισει ο μαστρο-αντωνης να πειτε εμενα οτι φταιω που βγηκατε εκτος θεματος...:P:P

gatoni 16-08-2007 14:09

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο evangelos (Μήνυμα 24023)
κλασσικά, πάντα βγαίνουμε εκτός θέματος σε όλα τα topic. . . . έχει καταντήσει αηδία πια... εκτός τόπου και χρόνου είμαστε...
φταίει η ζέστη μάλλον....

Ασχετο, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και κάπου πρέπει να το πώ :
2 και σήμερα για να πάρω άδεια και να πάω διακοπές :clap: :clap: :clap:

Μάλλον φταίει που είμαστε πιό καμμένοι και από τα ελληνικά δάση...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:53.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0