![]() |
Νέος φυλλομετρητής ιστού από την Google
Διαθέσιμος από σήμερα στο κοινό είναι ο νέος φυλλομετρητής ιστού της Google, με το όνομα Chrome. To Google Chrome μπορεί να τρέξει πιο εύκολα τις σύγχρονες περίπλοκες διαδικτυακές εφαρμογές. Έχοντας κάθε καρτέλα απομονωμένη, μπορεί να αποτρέφθεί μία προβληματική καρτέλα να προκαλέσει βλάβη σε κάποια άλλη. Παράλληλα, προσφέρθηκε βελτιωμένη προστασία από κακόβουλους ιστότοπους. Επίσης, η ομάδα της Google, δημιουργήσε τη V8, μία ιδιαίτερα ισχυρή μηχανή Javascript για να μπορούμε να υποστηρίξει την επόμενη γενιά διαδικτυακών εφαρμογών, που δεν θα μπορέσουν να γίνουν εφικτές με τα σημερινά προγράμματα περιήγησης.
Για την δημιουργία της η Google χρησιμοποιήσε, μεταξύ άλλων, τμήματα από το WebKit της Apple και το Firefox της Mozilla και για αυτό, όλος ο κώδικας είναι διαθέσιμος ως ανοιχτό λογισμικό. Κατεβάστε το τώρα από τη διεύθυνση www.google.com/chrome |
Απάντηση: Νέος φυλλομετρητής ιστού από την Google
Εδώ και 15 λεπτά που τον χρησιμοποιώ μπορώ να πω οτι είναι ταχύτατος, θυμίζει πολύ την λαμπρότητα και την διαφάνεια των εφαρμογών της apple και "βλέπεις" τα περιεχόμενα μιας ιστοσελίδας πολύ πιο άνετα (μακάρι να μην είναι από τον ενθουσιασμό)!
|
εμενα που εβαλα τον μοζιλλα τον 3 μου βγαζει το εξης μηνυμα .προβλημα στο chrome registretation και παταω ΟΚ και μπαινει...εχει καμια σχεση;
|
Συνέχεια στο βγάζει;
|
καθε φορα που ανοιγω καινουργιο mozilla
|
Τι σχέση έχει αυτό με το Google Chrome?:P
|
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μία σελίδα ο firefox δεν μου την άνοιγε σωστά ενώ το chrome την ανοίγει μια χαρά.
υγ: αφού έχει και ορθογραφικό λεξικό... :hehe: |
Κολοκύθια ούτε αυτός την ανοίγει μόνο αρχική μου άνοιξε >< ο διπλανός ίδιο παροχό ίδια ταχύτητα ίδιο browser το ανοίγει κανονικά :S
|
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:19. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin