WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Ειδήσεις > Ελλάδα
Μεγάλες Αλήθειες
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πεθαίνανε πριν τα 30!

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-06-2007, 21:33   #21 (permalink)
Κουρασμένος

Το avatar του χρήστη Liverpoulaios

Περιοχή: Γαλάτσι σίτι
Liverpoulaios is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Liverpoulaios
Προεπιλογή Απάντηση: Tα βασανιστήρια της "Δημοκρατικής" σας Αστυνομίας

Είπα πουθενά ότι είμαι Ελληνάρας;
Είπα πουθενά ότι είμαι ακροδεξιός

Στην θέση των δύο αυτών εγώ πάντως δεν θα είμαι γιατί δεν λειτουργώ παράνομα,ούτε κλέβω ούτε προκαλώ.
Για σένα δεν ξέρω.Αν είσαι από αυτούς που σκοπό της ζωης τους έχουν να ρίξουν το σύστημα και τα βάζουν με την εξουσία με την παραμικρή αφορμή,είναι πολύ πιθανό,και δεν με νοιάζει αν θα βρεθείς.

Αν εσύ δεν αναγνωρίζεις τον "πόλεμο" των αναρχικών προς την αστυνομία τι να σου πω;Το να χτυπάνε στα Εξάρχεια άτομα της δημοτικής αστυνομίας επειδή έκοβαν κλήση δεν το λες πόλεμο ε?

Και δεν μπαίνω εδώ για να υπρασπιστώ κανέναν.Άλλωστε τον Χριστόδουλο που αναφέρεις δεν τον πάω,δεν πιστεύω σε θεούς δαίμονες και εκκλησίες.
Δεν είναι μπάτσοι,λέγονται αστυνομικοί και αν κάποια μέρα σου διαρείξουν το σπίτι ή πάθεις το οτιδήποτε σε αυτούς θα πας.

Και δεν μπαίνω να σου την πω.Με αυτά που γράφεις την λες στον εαυτό σου μόνος σου...

Ο χρήστης Liverpoulaios δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 16-06-2007, 21:34   #22 (permalink)
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντάξει,εσύ προσπάθησε να αλλάξεις τον κόσμο μόνος σου πετώντας γκαζάκια στους "κακούς μπάτσους". Κι οταν το καταφέρεις μην παραξενευτείς που θα ακούς έναν παράξενο ήχο,το ξυπνητήρι θα είναι. Κλείστο και άλλαξε πλευρό.
Εντυπωσιασμοί και συκοφαντίες...

Πότε ανέφερα ότι είμαι υπέρ των πράξεων βίας, εναντίον των αστυνομικών;
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 16-06-2007, 21:36   #23 (permalink)
Ηλεκτρικός Θησέας

Το avatar του χρήστη Astrolabos

Περιοχή: Καλαμάτα
Astrolabos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Astrolabos

Δε διαβάσατε αυτά που έγραψα ή δε θέλετε να τα καταλάβετε;
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
Ο χρήστης Astrolabos δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 16-06-2007, 21:41   #24 (permalink)
Κουρασμένος

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos Εμφάνιση μηνυμάτων
Δε διαβάσατε αυτά που έγραψα ή δε θέλετε να τα καταλάβετε;
Εγώ δεν τα είδα πριν ποστάρω.
Και έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λες.Προσωπικά δεν έχω καμιά διάθεση να βγαίνω και να λεω ποιος την έχει πιο μεγάλη αλλά από τη στιγμή που ακούγεται μονόπλευρα μια άποψη,οφείλω αφού γνωρίζω και την άλλη πλευρά,να την δημοσιοποιήσω.

Παλιά 16-06-2007, 21:45   #25 (permalink)
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!

Το avatar του χρήστη gatoni

Περιοχή: Γαλάτσι city...
gatoni is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην gatoni

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Karmakosmik Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντυπωσιασμοί και συκοφαντίες...

Πότε ανέφερα ότι είμαι υπέρ των πράξεων βίας, εναντίον των αστυνομικών;
Οκ,γράψε λάθος για τα γκαζάκια.
Λες όμως πως είσαι κατά της αστυνομίας και κατά του κράτους. Για πες μου λοιπόν τι προτείνεις εσύ. Κάποια μέτρα,κάποιους νόμους,άλλο σύστημα διακυβέρνησης,τι τελοσπάντων; Δεν αντέχω ανθρώπους που απλά απορρίπτουν και πολεμάνε να ρίξουν ένα σύστημα χωρίς να ξέρουν τι θα φέρουν στη θέση του.

Επίσης για σένα το κράτος τι είναι δηλαδή και μου λες πως δεν είναι ΚΑΙ ατομική ευθύνη του καθένα μας; 10 υπουργοί,300 βουλευτές και όποιοι άλλοι έχουν εξουσία αποτελούν το κράτος;
Παλιά 16-06-2007, 22:05   #26 (permalink)
Look out Below

Karmakosmik is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gatoni Εμφάνιση μηνυμάτων
Οκ,γράψε λάθος για τα γκαζάκια.
Λες όμως πως είσαι κατά της αστυνομίας και κατά του κράτους. Για πες μου λοιπόν τι προτείνεις εσύ. Κάποια μέτρα,κάποιους νόμους,άλλο σύστημα διακυβέρνησης,τι τελοσπάντων; Δεν αντέχω ανθρώπους που απλά απορρίπτουν και πολεμάνε να ρίξουν ένα σύστημα χωρίς να ξέρουν τι θα φέρουν στη θέση του.

Επίσης για σένα το κράτος τι είναι δηλαδή και μου λες πως δεν είναι ΚΑΙ ατομική ευθύνη του καθένα μας; 10 υπουργοί,300 βουλευτές και όποιοι άλλοι έχουν εξουσία αποτελούν το κράτος;
Εσύ δλδ πιστεύεις στην αστική δημοκρατία και στην δύναμη του λαού; Ότι η κυβέρνηση φοβάται τους πολίτες και προσπαθεί για το καλό του κοινωνικού συνόλου; Ότι ο λαός έχει το δικαίωμα της επιλογής στις εκλογές και μπορεί να αλλάξει τα πράγματα; Δώσε μου ένα παράδειγμα ΠΩΣ επηρεάζεις τις εξελίξεις.
Και σίγουρα δεν θεωρώ κράτος τους υπουργούς που έρχονται και παρέρχονται. Θεωρώ κράτος ολόκληρο τον μηχανισμό συμφερόντων που είναι εκεί, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ με το ποιος κυβερνάει και ποιος κυβερνιέται.

Δεν έχει σημασία τι προτείνω εγώ. Γιατί προσωπικά δεν θα καταφέρω τίποτα. Ένα πράγμα όμως το πιστεύω και είναι ίσως το μόνο πράγμα που πιστεύω στην ζωή μου. Να φωνάζεις όταν βλέπεις την αδικία. Να φωνάζεις όταν βλέπεις απαγωγές αράβων. Όταν βλέπεις ανελέητες επιθέσεις σε μετανάστες. Όταν βλέπεις ομόλογα να φεύγουν από εδώ κι από εκεί. Γιατί αν δεν φωνάξεις, τότε να είσαι σίγουρος ότι θα ψηφιστεί ένας νόμος από το ΚΡΑΤΟΣ (σίγουρα όμως όχι από εσένα), που θα σου το απαγορεύσει.

__________________________________________________ ____

Όντως πάνω απ' όλα είναι άνθρωποι χωρίς ταμπέλες και σ' αυτό συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς η συγκεκριμένη πράξη έχει ταυτότητα. Αν ο ασφαλίτης, ήταν πολιτικός μηχανικός δεν θα πείραζε τον Αλβανό αλλά θα τον προσπερνούσε. Αν ο Αλβανός ήταν Έλληνας, ίσως να μην έτρωγε ξύλο από τους ασφαλίτες. Δηλαδή ok, Να καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται αλλά εδώ έχουμε κάτι συγκεκριμένο, που είναι και συχνό φαινόμενο δυστυχώς.
Ο χρήστης Karmakosmik δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 16-06-2007, 22:48   #27 (permalink)
Tunersdevelopment

Το avatar του χρήστη nikos360

Περιοχή: Larissa
nikos360 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikos360 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikos360 Αποστολή μηνύματος μέσω Skype™ στον/στην nikos360

Αχ... Να τον έβρισκα πουθενά θα του κολλούσα το νούμερο ένα στην πλάτη και θα του γέμιζα τα μούτρα φούσκους!..Πέρα από την πλάκα(που δεν είναι για γέλια είναι για κλάματα) το γεγονός είναι θλιβερό, απορώ πως και δεν αντέδρασαν καθόλου οι συλληφθέντες.... Πέρα από αυτό η τιμωρία που θα επιβληθεί είναι ελάχιστη για αυτόν τον εξευτελισμό..
And we fall alone....
Ο χρήστης nikos360 δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 16-06-2007, 22:57   #28 (permalink)
Viva Fidel!

Το avatar του χρήστη aitherovamon

Περιοχή: Ιωλκός
aitherovamon is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην aitherovamon

οι συλληφθεντες γιατι να αντιδρασουν;και τι μπορουσαν να κανουν στη τελικη;να σηκωσουν χερι ή να σηκωθουν να φυγουν μεσα απο το αστυνομικο τμημα;
αφου τους πιασαν ,οπως ισχυριζονται, να κλεβουν μια γυναικα..
τι μπορουσαν να κανουν;ασε που λογω της ιδιοτητας του και της καταγωγης τους ,δεν παιζει να ξερουν τα δικαιωματα τους...
Παλιά 16-06-2007, 23:05   #29 (permalink)
Tunersdevelopment

Το avatar του χρήστη nikos360

Περιοχή: Larissa
nikos360 is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην nikos360 Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην nikos360 Αποστολή μηνύματος μέσω Skype™ στον/στην nikos360

προς LIverpouleos
Παράθεση:
Ο άνθρωπος που σκίστηκε και έβγαλε όσο μόρια έβγαλε να περάσει σε σχολή αξιωματικών(πάνω από 17000 μόρια) ή σε σχολη αστυφυλάκων(αυτή χαμηλότερα δεν ξέρω πόσο ακριβώς) και βλέπει να του πετάνε πέτρες μολότοφ και ότι μπορείς να φανταστείς,περιμένεις όταν βρεθεί αυτός σε θέση να έχει το πλεονέκτημα να σε κεράσει και καφέ;Δε λέω να κάνει αυτά τα αίσχη αλλά μην νομίζεις πως θα σου μιλήσει στον πλυθηντικό...
Ποιο άστοχο επιχείρημα δεν θα μπορούσες να βρεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...

Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον νόμο και οι αστυνομία οφειλει να σέβεται την προσωπικότητα του καθενός, όχι επειδή ήταν δυο ταλαιπωρημένα αλβανάκια πρέπει να τους φέρονται με αυτόν τον τρόπο, ας ήταν ο γιόκας κάποιου πλουσίου δικηγόρου και θα του έλεγαν και συγνώμη για την σύλληψη. Και ένα τελευταίο, αυτοί είναι που ρίχνουν τις μολότοφ στα μπατσάκια που έβγαλαν 17.000 μόρια όχι ο αλβανάκος που δεν έχει να φάει.
And we fall alone....
Ο χρήστης nikos360 δεν είναι συνδεδεμένος  
Παλιά 16-06-2007, 23:49   #30 (permalink)
Κουρασμένος

Αυτό για τα πολλά μόρια το είπα για να δείξω όι δεν έχεις να κάνεις με τον τελευταίο αλήτη που τον μάζεψαν και τον έκαναν αστυνομικό.
Είπα πως αυτοί που το έκαναν είναι ζώα και πρέπει να τιμωρηθούν.
Και αυτοί που πετάνε τις μολότοφ ένα τσούρμο κατευθεινόμενα ζώα είναι που κρύβονται πίσω από μια κουκούλα και μαζευόνται πολλοί μαζί για να κάνουν και καλά κάτι.
Σαν τις μύγες.Μία μόνη της δεν είναι πρόβλημα.Πολλές μαζί είναι.
Και δεν νομίζω να βρίκες πολλούς αναρχικούς σε καλές σχολές.
Όπως διατιμπανίζουν άλλο ΕΑΑΚ άλλο αναρχικοί.

Και καταλάβετε ότι και οι αναρχικοί μέρος του συστήματος είναι.Μπορεί να μην το ξέρουν αλλά οι καθοδηγητές τους το ξέρουν.
Και πάρτε το χαμπάρι ότι τα γκαζάκια είναι μόνο για καφέ και ότι ο λαός δεν σκύβει το κεφάλι.Απλά σας το γυρνάει επιδεικτικά από την άλλη όταν ακούει τέτοιες μλκιες.

Κλειστό Θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές