|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Υπάρχουν 31.622.400 δευτερόλεπτα σε ένα χρόνο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...
|
Αυτό το video ανέβηκε προχθες στο youtube,σήμερα έγινε γνωστό και έχει προκαλέσει αντιδράσεις.Δείχνει 2 νεαρούς Αλβανούς να κακοποιούνται βάναυσα και σαδιστικά σε αστυνομικό τμήμα από ένα ζώο που θέλει να λέγεται άνθρωπος και άλλους 2 που παρακολουθούν και γελάνε.Από ότι φαίνεται είχαν συλληφθεί για κλοπή.Ακόμα δεν ξέρουμε σε ποιο αστυνομικό τμήμα έγιναν αυτά τα βασανιστήρια,θα το μάθουμε όμως το πρόσωπο του αρχιβασανιστή φαίνεται,θα έχει την αντιμετώπιση που του αξίζει,όχι από τη πολιτεία,δεν έχουμε αυταπάτες...
Όχι δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό "φιλήσυχε" πολίτη,είναι ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των καθημερινών περιστατικών αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας.Με τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ,τους βασανισμούς πολιτών και μεταναστών στα τμήματα,τις παρακολουθήσεις,τους θανάτους ανθρώπων από όπλα που εκπυρσοκροτούν μόνα τους,τις περίεργες αυτοκτονίες στα τμήματα,τους πυροβολισμούς για ασήμαντους λόγους,την παράνομη κράτηση για εξακρίβωση στοιχείων και άλλα τόσα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν δίνεις σε φασιστοειδή και διαταραγμένα άτομα την εξουσία και τους αφήνεις ανεξέλεγκτους.Αυτό είναι και το αποτέλεσμα της δικής σου απάθιας και αδιαφορίας,θα διαβάσεις το άρθρο μου ,ισως θυμώσεις λίγο και μετά τι?Γύρνα στο μικρόκοσμο και στην βόλεψη σου,που να μπλέξεις τώρα. Το άρθρο είναι ολόκληρο δικό μου και θέλω να παραμείνει αυτούσιο.Το video είναι σκληρό όπως και η πραγματικότητα γύρω μας,μην κλείνεις τα μάτια και μην αηδιάζεις,όλοι έχουμε ευθύνη. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achilles : 16-06-2007 στις 09:31. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Απλά τραγικό... Τι καθάρματα κυκλοφορούν....
Αναρωτιέμαι αν θα τιμωρηθούν ποτέ αυτά τα ζώα... Δηλαδή ποιο είναι το όφελος από αυτό το είδος τιμωρίας ;; Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα βγουν να ευχαριστήσουν για τη σωστή αντιμετώπιση και επιμόρφωσή τους ;; Σίγουρα αυτό το βίντεο είναι πολύ 'μαλακό' και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει το μέγεθος της ανεξέλεγκτης βίας και κακομεταχείρησης μερικών ανθρώπων. Όλα όμως έτσι ξεκινούν..Από μια σφαλιάρα, που καταλήγει σε έναν 'τυχαίο' θάνατο ή σε μία 'αυτοκτονία'.. Δυστυχώς προσποιούμαστε ότι προβλήματα έξω από το σπίτι μας δεν είναι δικά μας προβλήματα. Εν μέρη είμαστε υπεύθυνοι για τη συντήρηση της σάπιας κοινωνίας μας... |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Άμεση απόταξη των εμπλεκομένων τώρα.-
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Από ό,τι λέει η ΝΕΤ ο αστυνομικός που έκανε τα αίσχη τέθηκε σε διαθεσιμότητα.
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Dec 2006
![]() |
Όποιος παρακολουθήσει τούτο το βίντεο είναι σίγουρο πως θα νιώσει αηδία. Η όλη διαδικασία, από την σύλληψη της ως την εφαρμογή της είναι άρρωστη και πραγματικά αποδεικνύει πως υπάρχουν υπάνθρωποι μεταξύ μας. Άνθρωποι που έχουν χάσει όλη την εξέλιξη του ανθρώπινου γένους από τον άνθρωπο του Νεάτερνταλ. Η τιμωρία ΠΡΕΠΕΙ να είναι άμεση και παραδειγματική καθώς μόνο έτσι μπορούμε να ελπίζουμε πως δεν θα δούμε παρόμοιες δραστηριότητες στο μέλλον. Το θέμα είναι τραγικό γιατί δεν πρόκειται μονάχα για βιαιοπραγία απέναντι σε δύο ανυπεράσπιστα παιδιά. Αλλά τα άρρωστα μυαλά προχώρησαν και στον εξευτελισμό, και στη διαπόμπευση των παιδιών μοιράζοντας το video.
Παρόμοια αηδία όμως μου δημιουργούν και τα σχόλια του Achilles περί «γουρουνάκι ψητό στη γάστρα...» και «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι,ο μόνος δρόμος είναι βενζίνη και μπουκάλι...». Πιστεύω πως σε ένα δικτυακό τόπου λόγου και ανταλλαγής απόψεων, τέτοια σχόλια είναι απαράδεκτα και χυδαία όπως και η εν λόγω φωτογραφία. Ελπίζω να τα αποσύρει. Πράγματι υπάρχουν υπάνθρωποι μέσα στη αστυνομία που εκμεταλλεύονται την εξουσία που ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ τους έχει δοθεί για να βγάζουν όποια κόμπλεξ έχουν. Το έχω βιώσει ως πολίτης. Υπάρχουν όμως και σοβαροί άνθρωποι που παίζουν την ζωή τους για να διαφυλάξουν την δική μας ασφάλεια. Και αυτό το έχω βιώσει ως πολίτης. Όσο φασιστοειδή είναι πράγματι αυτά τα άτομα του βίντεο , άλλο τόσο είναι η αντίληψη της γενίκευσης περί όλων των αστυνομικών και η ισοπέδωση των πάντων. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Οι πραίτορες του Πολύδωρα, εν δράσει...
"Τυχαίοι" θάνατοι στα κρατητήρια μεταναστών ή μειονεκτικών, "τυχαίοι πυροβολισμοί"... Ωραίο κράτος έχετε. ΥΓ: Μ' αυτό το άσυλο τι θα γίνει επιτέλους; Είναι δυνατόν να μην μπορούν να μπούν οι πραίτορες μέσα, να αναβαθμίσουν την παιδεία; |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 16-06-2007 στις 16:46. |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Κουρασμένος
![]() |
Καταρχήν να πω ότι αυτό το video μου προκαλει αηδία και οι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά.Είναι ζώα και έχουν μπει στην αστυνομία ή με μέσο ή δεν ξέρω εγώ πως έμπαιναν κάποτε.(πλέον όλοι είναι από πανελλήνιες εξετάσεις και οι σχολές έχουν δυνατές βάσεις άρα δε μιλάμε για ζώα).
Τώρα να σταθώ σε αυτά που διάβασα. Παιδιά,εδώ είναι το world.gr οχι το indymedia. Καταρχήν "ωραίο κράτος έχουμε"... Ναι έχουμε και γαμώ τα κράτη περνάμε μια χαρά όπως και να είναι το επίπεδο ζωής μας και ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ που είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ όσο κι αν δεν θέλετε να το ακούτε κάποιοι. Το ότι ο αστυνομικός αυτός είναι μλκας φταίει ο Πολύδωρας;Δηλαδή πρέπει να εξετάσει μόνος του έναν έναν τον αστυνομικούς στην Ελλάδα για να δουν αν είναι σωστοί;Ή μήπως τους πήρε τηλέφωνο και είπε κοπανήστε 2 ατόμα που συλάβατε επειδή δεν μου αρέσει η μάπα τους;;; Όταν λες achilles ότι δεν θα τους τιμωρήσει η πολιτεία αλλά "εσείς" τι εννοείς;Θα μαζευτούν πάλι ένα μπούγιο άτομα θα βάλουν τις κουκούλες τους και θα πάνε να την πέσουν σε έναν αστυνομικό που δεν είχε ανάμιξη στο επισόδειο αλλά είναι αστυνομικός άρα γουρούνι δολοφόνος και πρέπει να πληρώσει; Και ναι εγώ γουστάρω να μείνω απαθής και να μην πάρω μέρος σε ένα πόλεμο που έχετε ξεκινήσει "εσείς" με την αστυνομία επειδή εκφράζουν την εξουσία.Αλλά οι περισσότεροι πρόβατα είναι.Δεν ξέρουν τι συμφωνίες γίνονται πίσω από την πλάτη τους. Και κάτι τελευταίο.Το μίσος φέρνει μίσος.Και η η υπογραφή σου δείχνει ότι εκφράζεις ένα γενικότερο μίσος... |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Και κυρίως η λυκειακή μόρφωση κάποιου δεν τον προστατεύει από τον ρατσισμό ή από την κατάχρηση εξουσίας. Αυτά όλα έχουν σχέση με το όλο κλίμα και με την εκπαίδευσή του. Έχουμε δει και τους νέους. Τι εννοείς; ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Φταίει για τις δηλώσεις του. Θα κρίνεται γι' αυτές. Ένας αστυνομικός είναι; Κάθε εβδομάδα έχουμε και ένα περιστατικό. Ας καμαρώσει λοιπόν τους πραίτορες της ελληνικής κοινωνίας. | |||
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 16-06-2007 στις 19:13. |
||||
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:23.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο