|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι επιβάτες της πρώτης θέσης λαμβάνουν τρεις φορές περισσότερο οξυγόνο απ' τους επιβάτες της οικονομικής θέσης. Ο πιλότος του αεροπλάνου λαμβάνει 10 φορές περισσότερο οξυγόνο απ' όλους. | |
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πιστεύετε πως η νεανική αργκό οδηγεί σταδιακά στη «συρρίκνωση» του λεξιλογίου μας ;; | |||
| Ναι |
|
18 | 69,23% |
| Όχι |
|
7 | 26,92% |
| Δε με ενδιαφέρει |
|
0 | 0% |
| Δεν ξέρω/δεν απαντώ |
|
1 | 3,85% |
| Ψήφισαν: 26. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Ψήφισα όχι αλλά δεν το θεωρώ απόλυτο.Ο λόγος ανησυχίας είναι ότι μια μεγάλη μερίδα νέων σήμερα έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν αρκό με αποτέλεσμα να μην έχουν ευκαίρια να χρησιμοποιήσουν αρκετές από της έννοιες της γλώσσας μας...Για να εμπλουτιστεί μια γλώσσα προυποθέτει να μην χάσει η γλώσσα αυτή στοιχεία που την χαρακτηρίζουν προκειμένου να αντικατασταθούν με άλλα νεότερα.Αλλιώς δεν θα μιλάγαμε για εμπλουτισμό αλλά για υποκατάσταση/αντικατάσταση εννοιών.Δεν είμαι αντίθετος στην αργκό (πως θα μπορούσα άλλωστε αφού και εγώ την χρησιμοποιώ) αλλά με δεδομένη την καλή κατανόηση της γλώσσας μας.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:09.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο