![]() |
Ταξιτζής έκλεψε και έδειρε Άγγλο οπαδό!
Πόσο άμυαλοι είμαστε τελικά... Οδηγός ταξί, 45 ετών, σήμερα το πρωί (23/5) για κούρσα από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στη Νέα Μάκρη (ως κάτοικος της πόλης η απόσταση δεν ξεπερνά τη μισή ώρα!) απαίτησε από Άγγλο οπαδό, που συνοδευόταν με την οικογένεια του, να τον πληρώσει έναντι του ποσού των 100 ευρώ!
Όταν ο άτυχος φίλος της Λίβερποολ αρνήθηκε, τότε ποιος είδε τον ταξιτζή και δεν τον φοβήθηκε! Άρχισε τις... ψιλές και εν συνεχεία έκλεψε τις αποσκευές του Άγγλου, μέσα στις οποίες υπήρχαν, πέρα από 200 λίρες, τέσσερα εισιτήρια για τον μεγάλο σημερινό τελικό! Ο οπαδός των «reds» έκανε καταγγελία και ο Έλληνας οδηγός καταζητείται.... |
Απάντηση: Ταξιτζής έκλεψε και έδειρε Άγγλο οπαδό!
Πόσο μ@λάκες πιά; Πόσο;
|
μα καλα ποσο γραφικοι ειναι τελος παντων αυτοι οι ελληνες ταξιτζηδες;;
ελεος πια... και τωρα ο κερατας θα παει να τα πουλησει και θα βγαλει και κανενα 5000 ευρω ευκολα.. |
τουλάχιστον του πήρε τα νούμερα;
|
Καταρχας δεν ξερουμε το ποσο που εγραφε το ταξιμετρο. Γιατι αν εγραφε 100€ και ο Αγγλος αρνηθηκε να τα δωσει (ισως να του φανηκαν πολλα) φταιει κι αυτος. Παρ'ολα αυτα το πιο πιθανο ειναι να εβαλε κανα 20€ παραπανω ο ταξιτζης.
Παράθεση:
|
Στις ειδήσεις άκουσα ότι το ταξίμετρο έγραψε 20 € και αυτός του ζήτησε 95 €. Όταν ο Άγγλος άρχισε να σκούζει, ο ταρίφας του λέει δώσε 70 € και είμαστε οκ. Όταν δε του ζήτησε απόδειξή, αυτός τα πήρε και τον μπουκέτωσε.
|
Ο κλασικός κουτοπόνηρος Έλληνας....Σίγουρα ήταν απατεωνιά ρε παιδιά Σπάτα-Νεα Μάκρη δεν ειναι πολλα χιλιόμετρα γύρω στα 20-30 ευρώ θα ήταν η κούρσα.Το θέμα είναι να του αφαιρέσουν την άδεια του ασυνείδητου,τέτοια έποχή δεν είναι να βγαίνουν τέτοιες ειδήσεις προς τα έξω!
|
Το θέμα είναι: είχε άδεια;
|
Το θέμα είναι : έχουν αποκτήσει επαγγελματική συνείδηση ?
Διότι έτσι και διηγηθώ την Ταξιτζέους Οδύσσεια που έζησα πέρυσι ως αφελής επαρχιώτισσα γυνή, που θέλησα να μεταβώ με ταχύτητα και ασφάλεια στον προορισμό μου...θα με συμπονέσει μέχρι και το παρδαλόν ερίφιον .. Μεθυσμένος με παρέλαβε ω αδελφοί, απο τον προβλήτα του Αγιου Σπυρίδωνα που δένουν τα Κρητικά πλοία 5.30 πμ., στο σκάσιμο της αυγούλας. Αλλα μέχρι να με πάει Αλεξάνδρας , είχε ήδη περάσει Σουμαχερ-ιστικά απο τις γραμμές του τρένου που είχαν ανάψει το προειδοποιητικο άφιξης αμαξοστοιχίας , είχε κάνει τουλάχιστον 3 παράνομες και επικίνδυνες προσπεράσεις, και είχε λούσει ακατανόμαστα 2 προπορευόμενους οδηγούς ενω στο ύψος της πάλαι ποτέ γέφυρας Ροσινιόλ ,έκανε ένα αεροπλανικό γκαζάτο κόλπο, που ειλικρινά έγραψε άνεξήτιλα , στο συλλογικό μου ασυνείδητο. Οσο για το μικροσκοπικό μου νεσεσαιρ, αυτό εν ριπή οφθαλμού μέχρι να τον πληρώσω και να μου επιστρέψει ρέστα βρέθηκε εκσφενονισμένο στο πεζοδρόμιο της ΓΑΔΑ, όμως πάλι καλά να λέω ...που δεν κλώτσησε κι εμένα. Αξέχαστη παράλληλα θα μου μείνει και η υπέροχη μελωδία φφφ-φφφ-φφφ απο το καλαμάκι του φραπέ, καθώς και οι συγκοινωνιακές του αναλύσεις περι κυκλοφοριακού προβλήματος της Αθήνας. Το ίδιο αξέχαστη επίσης θα περάσει στην ιστορία του ταπεινού μου βίου, η πλήρης υποβόσκουσας ειρωνίας , απέχθειας ,αποστροφής απάντηση στην αγενή ερώτηση μου , <γιατί με πάει απο το ποτάμι> και όχι απο την Συγγρού. Κάτι θέλω να δω στην Αχαρνών , βιάζεσαι , έχεις "κανα πρόβλημα εσύ ? είπε καρφώνοντάς με αστραπιαία απο τον καθρέφτη ,με ανασηκωμένο βλοσυρά το αριστερό φρύδι. Καλά, για την υπερχρέωση των 11.30 ενω η πραγματική αξία της κούρσας ήταν 7 ευρω , σιγά που θα καθόμουνα να ζητήσω εξηγήσεις. Εδω λέμε μακαρίζω την τύχη μου, που είμαι ακόμα ζωντανη.... |
Να αγιάσει το χέρι του.
|
Είσαι γραφικός:P
|
Ομολόγησε ο οδηγός ταξί που είχε ξυλοκοπήσει τον βρετανό πελάτη του
Η αστυνομία εντόπισε τα ίχνη του οδηγού ταξί, ο οποίος είχε ξυλοκοπήσει βρετανό οπαδό τις ημέρες του τελικού του Champions League στην Αθήνα, και τον κάλεσε στην Ασφάλεια. Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα. Ο οδηγός είχε επιτεθεί στο Βρετανό, όταν εκείνος είχε αρνηθεί να πληρώσει το υπέρογκο ποσό των 90 ευρώ για τη διαδρομή από το αεροδρόμιο έως το Μάτι στη Νέα Μάκρη. Στη συνέχεια, ο οδηγός διέφυγε παίρνοντας μαζί του τις αποσκευές όλης της οικογένειας του πελάτη. |
τα εισητηρια τα βρηκαν ,ή προλαβε και τα πουλησε ο τσατσος..;
|
Θέλω να δω αν ο εισαγγελέας θα διατάξει την προφυλάκιση αυτού του επικίνδυνου ταρίφα που μας έκανε διεθνώς ρεζίλι.Γιατι με ευκολία διατάσουν προφυλακίσεις σε φοιτητές που πιάνουν τυχαία μετά από επεισόδια και χωρίς στοιχεία εναντίον τους.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:29. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin