WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Ελλάδα (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/)
-   -   Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας (http://www.world.gr/forum/%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%A3%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-1804.html)

βαγγελης 28-08-2007 22:14

Απάντηση: Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 25885)
ουτε ακυρο ουτε λευκο ουτε μαυρο ουτε καν μικρο κομμα γιατι βοηθας το πρωτο κομμα να κανει πλειοψηφια. ΑΠΟΧΗ ΟΛΟΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ.ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ

Το να αφηνεις άλλους να αποφασίζουν για 'σένα είναι τραγικό . Αυτοί που θα ψηφίσουμε , έστω κι απο αντίδραση , ένα μικρότερο κόμμα να είμαστε περισσότεροι απο τα κοματόσκυλα που μας κατάντησαν έτσι

TALOS 28-08-2007 22:21

εγω ξερω οτι τα ψηφοδελτια των κομματων που εχουν απο ενα ποσοστο και κατι (νομιζω <1%) προστειθενται στο πρωτο κομμα. Οπως και τα λευκα οταν η διαφορα του πρωτου απ το δευτερο ειναι <1,5% ή κατι τετοιο. Το να ψηφισεις λευκο ή μαυρο δε δειχνει αντιδραση. Ενω αν οι εκλογες εχουν 20%αποχη πχ θα ναι σοβαροτατο πληγμα για οποια κυβερνηση βγει και γενικο μηνυμα.Αλλα ειμαστε πολυ μαλακες δεν υπαρχει περιπτωση να αντιδρασουμε ποτε μαζικα γιατι ολο και καποιος δικος μας εχει βολευτει σε μια οποιαδηποτε κατασταση απο καποιο κομμα.

TALOS 28-08-2007 22:26

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο βαγγελης (Μήνυμα 25892)
Το να αφηνεις άλλους να αποφασίζουν για 'σένα είναι τραγικό . Αυτοί που θα ψηφίσουμε , έστω κι απο αντίδραση , ένα μικρότερο κόμμα να είμαστε περισσότεροι απο τα κοματόσκυλα που μας κατάντησαν έτσι

Συμφωνω αδερφε μου αλλα αυτα σε καθεστωτα απολυτης δημοκρατιας. Να ψηφισω ποιον τωρα? Να ψηφισω ποια ιδεολογια? Ειναι διαχειριστες οδηγιων που ερχονται εξωθεν και σε οτι αναλαμβανουν να οργανωσουν και να εχουν την ευθυνη γινεται μπουρδελο με αποκορυφωμα τις φωτιες οι οποιες εντασσονται στο πλαισιο της προστασιας μας. Τοσο προστατευμενοι ειμαστε απο οποιαδηποτε απειλη.

βαγγελης 28-08-2007 22:29

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 25894)
εγω ξερω οτι τα ψηφοδελτια των κομματων που εχουν απο ενα ποσοστο και κατι (νομιζω <1%) προστειθενται στο πρωτο κομμα. Οπως και τα λευκα οταν η διαφορα του πρωτου απ το δευτερο ειναι <1,5% ή κατι τετοιο. Το να ψηφισεις λευκο ή μαυρο δε δειχνει αντιδραση. Ενω αν οι εκλογες εχουν 20%αποχη πχ θα ναι σοβαροτατο πληγμα για οποια κυβερνηση βγει και γενικο μηνυμα.Αλλα ειμαστε πολυ μαλακες δεν υπαρχει περιπτωση να αντιδρασουμε ποτε μαζικα γιατι ολο και καποιος δικος μας εχει βολευτει σε μια οποιαδηποτε κατασταση απο καποιο κομμα.

καένα ποσοστο δεν προστίθεται σε κανενα κομμα , 20% αποχή υπάρχει μόνιμα στην Ελλαδα και ειναι η μικρότερη στην Ευρώπη. Κανένας πολιτικός δεν δίνει δεκάρα για όσους δεν ψηφίζουν . Εχει τα '' προβατα'' που θα τον βγάλουν κυβέρνηση Οση αποχή και να υπάρχει κυβέρνηση αυτοδύναμη μπορει να βγεί

gatoni 28-08-2007 22:36

Το τι συμβαίνει με λευκά,άκυρα, αποχή και ψήφους σε εξοκοινοβουλευτικά κόμματα το έχω αναφέρει εδώ:

http://www.world.gr/25750-post23.html

Κι απλά να προσθέσω πως αν το ελληνικό κράτος αναλάβει την έρημο Σαχάρα σε λίγα χρόνια θα έχει έλλειψη άμμου.-

TALOS 28-08-2007 22:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο βαγγελης (Μήνυμα 25897)
καένα ποσοστο δεν προστίθεται σε κανενα κομμα , 20% αποχή υπάρχει μόνιμα στην Ελλαδα και ειναι η μικρότερη στην Ευρώπη. Κανένας πολιτικός δεν δίνει δεκάρα για όσους δεν ψηφίζουν . Εχει τα '' προβατα'' που θα τον βγάλουν κυβέρνηση Οση αποχή και να υπάρχει κυβέρνηση αυτοδύναμη μπορει να βγεί

Τα προβατα δε τα χει. Τα δημιουργει συνεχως. Και φταιμε εμεις. Γιατι δεν υπαρχει παιδεια για να καταλαβει ο αλλος τι προσπαθουν να του κανουν. Οταν ο αλλος ψηφιζει βασει δημοσκοπησεων πχ δεν ειναι προβατο?τλπ τα βλεπω γυρω μου παντου και ξενερωνω.

Αν εισαι γνωστης και σιγουρος για το εκλογικο συστημα ενημερωσε με γιατι ειμαι σχεδον βεβαιος οτι κατι προστειθεται.Τα πολυ μικρα ποσοστα νομιζω.

greekfansws 28-08-2007 23:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο TALOS (Μήνυμα 25900)
Τα προβατα δε τα χει. Τα δημιουργει συνεχως. Και φταιμε εμεις. Γιατι δεν υπαρχει παιδεια για να καταλαβει ο αλλος τι προσπαθουν να του κανουν. Οταν ο αλλος ψηφιζει βασει δημοσκοπησεων πχ δεν ειναι προβατο?τλπ τα βλεπω γυρω μου παντου και ξενερωνω.

Αν εισαι γνωστης και σιγουρος για το εκλογικο συστημα ενημερωσε με γιατι ειμαι σχεδον βεβαιος οτι κατι προστειθεται.Τα πολυ μικρα ποσοστα νομιζω.

ουσιαστικά δεν τα προσθέτουν, όλοι παίρνουν κανονικά το ποσοστό τους. Μέτα το μοίρασμα των εδρών γίνεται διαφορετικά, απλά όσοι μπαίνουν στη βουλή >3% μοιράζονται τις "θέσεις", γιαυτό "φαίνεται" λες και τα προσθέτουν.
Διαφορετικά θα είχαμε "κανονική" έμμεση δημοκρατία με την έννοια ότι όλοι εκπροσωπούνται.

aitherovamon 29-08-2007 00:35

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο depoina (Μήνυμα 25863)
Κάνε το πρώτα και μετά έλα να το συζητήσουμε...

Γιατι εσυ το εχεις κανει;και δεν στο λεω προσωπικα,απλως αυτο πρεπει να το συλλογιστει ο καθενας..

γιατι οταν παει να το κανει κανενας θα τον πουν αναρχικο, αμυαλο η οτιδηποτε αλλο και απλως δεν θα του δωσουν σημασια και δεν θα σκεφτουν οτι αυτος τουλαχιστον αντεδρασε καπως και το εκανε πριν απο σενα..

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:36.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0