|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| «I am.» : Είναι η πιο σύντομη ολοκληρωμένη πρόταση στην Αγγλική γλώσσα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Άγνοια για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου μέχρι που ξέσπασε το σκάνδαλο, δήλωσε ότι είχε ο Θ. Ρουσόπουλος σε συνέντευξή του στο MEGA.
Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος αποκάλυψε ότι υπέβαλε την παραίτησή του αμέσως μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο, αλλά δεν έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό. O πρώην υπουργός Επικρατείας αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για την υπόθεση και τόνισε πολλές φορές ότι σε τέσσερις κούτες με στοιχεία αναφέρθηκε τέσσερις φορές το όνομά του σε καταθέσεις που όπως είπε ήταν γεμάτες αντιφάσεις. Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι η μόνη του σχέση με την υπόθεση ήταν η πνευματική του σχέση με τον ηγούμενο της Μονής Βατοπαιδίου Εφραίμ. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι ο ηγούμενος τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του και στο γραφείο του. "Η μοναδική μου συμμετοχή στην υπόθεση είναι η σχέση μου με την ορθοδοξία" είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός. Σχετικά με τη συνάντηση με φορείς της Ξάνθης για τις καταγγελίες σχετικά με τις κινήσει της Μονής ο κ. Ρουσόπουλος είπε ότι είχε δηλώσει αναρμόδιος και τους παρέπεμψε στους αρμόδιους υπουργούς. Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι η Μονή απέκτησε τα οικόπεδα επί ΠΑΣΟΚ και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για δολιότητα και για συντονισμένη προσπάθεια εναντίον του. Ο κ. Ρουσόπουλος μίλησε για στοχοποίησή του από συγκεκριμένα ΜΜΕ, ενώ σχετικά με τα περιουσιακά του στοιχεία κάλεσε οποιονδήποτε να τον ελέγξει και δικαιολόγησε την απόκτηση των σπιτιών του -για τα οποία κατηγορήθηκε για πλουτισμό- λέγοντας ότι εκείνος και η σύζυγός του ήταν επί χρόνια καλά αμειβόμενοι δημοσιογράφοι. Ο κ. Ρουσόπουλος χαρακτήρισε μύθο τις καταγγελίες περί "συστήματος" με το όνομά του που διένειμε κατά βούληση την κρατική διαφήμιση στα ΜΜΕ και κρατούσε σε απομόνωση τον πρωθυπουργό, δηλώνοντας πως ο υπουργός Επικρατείας δεν έχει καμιά αρμοδιότητα στη διανομή της κρατικής διαφήμισης και πως αυτό είναι ζήτημα που χειρίζονται τα υπουργεία, οι φορείς και οι διαφημιστικές τους εταιρείες. Όσο για τα περί "απομόνωσης" του πρωθυπουργό ο κ. Ρουσόπουλος είπε: "Είναι δυνατό να πιστέψει κανείς ότι ο μακροβιότερος αρχηγός της ΝΔ, που έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, που εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 1989, που είναι πρωθυπουργός για δεύτερη θητεία, αποκόπτεται από ένα συνεργάτη του; Και από πού προκύπτει δηλαδή ότι δεν αντιλαμβάνεται τα πάντα γύρω του, τί έκανε ή τί δεν έκανε και δεν αντιλαμβάνεται;". "Έχω απολύτως καθαρή τη συνείδησή μου", τόνισε, αλλά αποδέχθηκε και μερίδιο δικής του ευθύνης στη μεταστροφή του κλίματος για την κυβέρνηση, ευθύνη την οποία απέδωσε στην απομάκρυνσή του από τα ΜΜΕ και στην ενασχόλησή του επί ώρες με τις υπουργικές υποχρεώσεις και ευθύνες. "Εργαζόμουν 18 με 20 ώρες την ημέρα. Απομακρύνθηκα από ανθρώπους και σίγουρα θα έκανα και άλλα λάθη. Λυπάμαι αν με πλήρωσε ο Καραμανλής, αλλά πιστεύω ότι θα δικαιωθώ και το ίδιο θα δικαιωθεί και η δική του επιλογή στο πρόσωπό μου", κατέληξε ο κ. Ρουσόπουλος.(news24.gr) Όλα τα εφτά η σάτηρα που γινόταν ταυτόχονα με τη συνέντευξη Ρουσόπουλου, στον Alpha απο τον Γιώργο Μητσικώστα! ![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mazda 6 : 04-11-2008 στις 12:00. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:28.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο