|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Αν χαθεί η πίεση της καμπίνας ενός αεροπλάνου, ο επιβάτης μπορεί να διατηρήσει τις αισθήσεις του μόλις για 18 δευτερόλεπτα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών συμμοριών για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, με 14 τραυματίες σημειώθηκε χθες το απόγευμα.
Οι δύο αντίπαλες συμμορίες των Σομαλών μεταναστών εφοδιασμένοι με τσεκούρια, σπαθιά σαμουράι και πριόνια έδωσαν λίγα λεπτά πριν τις πέντε ραντεβού, στη συμβολή των οδών Μενάνδρου, Σοφοκλέους και Γερανίου, στη λεγόμενη «China Town» της Αθήνας προκειμένου να λύσουν μια και καλή τις διαφορές τους. Έκπληκτοι οι περαστικοί που έβλεπαν τα μέλη των δύο ομάδων να χτυπιούνται ανελέητα μεταξύ τους και την περιοχή να πνίγεται στο αίμα, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο έφθασαν άνδρες της ομάδας «Ζ» και των ΜΑΤ σε μια προσπάθεια να σταματήσουν τα επεισόδια και να επιβάλλουν την τάξη στο σημείο. Μάταια όμως οι αλλοδαποί ήταν αποφασισμένοι να φθάσουν μέχρι τέλους και να επικρατήσει ο δυνατότερος, συνεχίζοντας τις μάχες σώμα με σώμα στα γύρω στενά. Μάλιστα, στην οδό Γερανίου «Ζητάς» που έφθασε στο σημείο δέχτηκε επίθεση από εξαγριωμένο Σομαλό που ήταν οπλισμένος με τσεκούρι και σπαθί, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει στο δεξί πόδι ενώ από τη σφαίρα που εξοστρακίστηκε τραυματίστηκε ένας ηλικιωμένος που περνούσε τυχαία από το σημείο. Οι αστυνομικοί, προχώρησαν σε περισσότερες από 56 προσαγωγές, περισυνέλεξαν τα ματωμένα τσεκούρια και σπαθιά ενώ οι τραυματίες μετεφέρθησαν για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομεία. (protothema.gr) Που ζούμε... |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
"Μένουμε Ελλάδα"
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
ουουου γουσταρω!!την άλλη φορα που θα είμαι εκει κοντα για δουλειες να με φωνάξουν να παω κι εγω να ριξω λίγο ξύλο με στο σφυρί μου..περα απο την βλακώδη πλάκα ,έλεος..(περάσαμε τα όρια της Ευρώπης και γίναμε Αμερική ) |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Έχει ξεφύγει ο κόσμος... δε πάμε καλά...
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
εγω πιστευω οτι δεν παμε καλα , επειδη αυτη τη φορα εγινε γνωστο το γεγονος και οτι αν διαβασα καλα εγινε μεσα στο απογευμα που εχει κοσμο...αλλιως θα τα ειχαν λυσει τα προβληματα τους το βραδακυ και δεν θα τους ενοχλουσε κανενας...
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:22.

ουουου γουσταρω!!την άλλη φορα που θα είμαι εκει κοντα για δουλειες να με φωνάξουν να παω κι εγω να ριξω λίγο ξύλο με στο σφυρί μου..
)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο