|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το μάτι της στρουθοκαμήλου είναι μεγαλύτερο από τον εγκέφαλό της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Ναι τις τελευταίες 3 μέρες έχουν πάρει περίπου 600 διπλώματα για παραβάσεις είτε στοπ, είτε απαγορευτικά κτλ. Τι με νοιάζει εμένα άμα είναι εισπρακτικό μέσο, αφού την δουλειά του την κάνει και ο κόσμος φοβάται τα πολλά λεφτά που θα πρέπει να σκάσει ή το δίπλωμα που θα χάσει για 1 μήνα+. Έχουν κίνητρο να ελέγχουν περισσότερο για παραβάσεις για να τα τσεπώσουν αλλά την δουλειά του την κάνει.
@Neacel: Τις διαβάσεις στην Ελλάδα τις έχουν όλοι γραμμένες στα τους. Όλοι όμως, άμα κάνει κάνα λάθος και σταματήσεις να περάσει ο πεζός, θα είσαι τυχερός αν δε βγει ο από πίσω να σε δείρει. Το κορνάρισμα θα το φας σίγουρα πάντως. Σε καμία άλλη χώρα δεν συμβαίνει αυτό… Εδώ είμαι σίγουρος ο μισός κοσμάκις που οδηγεί δε ξέρει τι σημαίνει πορτοκαλί αναβοσβήνων φανάρι για να στρίψεις είτε δεξιά είτε αριστερά… |
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
n00bie member
Περιοχή: Athens
![]() |
Παράθεση:
Κανείς δεν δίνει σημασία στο ότι ο πεζός έχει παντού και πάντα προτεραιότητα. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ο ερχόμενος από δεξιά έχει πάντα προτεραιότητα αν δεν υπάρχει διαφορετική σήμανση. Εδώ το Traction του Mega Channel είχε βγει και είχε πει ότι όλοι οι Ελληνάρες κάνουν λάθος που στις πλατείες δίνουν προτεραιότητα στον ερχόμενο στην πλατεία! Μα αφού αυτό είναι από δεξιά ρε Traction, αυτός έχει προτεραιότητα! Όλοι κοιτάνε να πάρουν το διπλωματάκι τους, δεν ξέρω αν κοιτάζει κανείς να μάθει τον ΚΟΚ. | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:12.

τους. Όλοι όμως, άμα κάνει κάνα λάθος και σταματήσεις να περάσει ο πεζός, θα είσαι τυχερός αν δε βγει ο από πίσω να σε δείρει. Το κορνάρισμα θα το φας σίγουρα πάντως. Σε καμία άλλη χώρα δεν συμβαίνει αυτό… Εδώ είμαι σίγουρος ο μισός κοσμάκις που οδηγεί δε ξέρει τι σημαίνει πορτοκαλί αναβοσβήνων φανάρι για να στρίψεις είτε δεξιά είτε αριστερά…

Υβριδικός τρόπος