|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι κουκουβάγιες είναι τα μόνα πουλιά που μπορούν να δουν το μπλε χρώμα! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Γράψανε τον Κώστα, ένα φίλο μου, επειδή σταμάτησε στο φανάρι και πατούσε πάνω στην διαβαση πεζών όχι παραπάνω από 40 πόντους.....
Είναι σωστό να μην περνάς με κόκκινο, να φοράς ζώνη, να μην μιλάς στο κινητό και να σταματάς στα στοπ. Όλα αυτά βέβαια θα μπορούσαν να επιτευχθούν δίνοντας βάση στην εκπαιδευση των οδηγών και ίσως με περισσότερη αστυνόμευση. Αν δεις το όργανο στο φανάρι στάνταρ δεν θα κάνεις ταρζανιές.... Η λογική των μέτρων είναι καθαρά εισπρακτική. ΤΕΛΛΛΛΛΛΟΣ.... |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Με λίγα λόγια πρέπει να έχουμε ένα μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι μας για να τηρήσουμε πράγματα που είναι αυτονόητα;
Προσωπικά αρνούμαι να μπω σε αυτή τη λογική. Φόρα ζώνη ,μην περνάς με κόκκινο, μην τρέχεις υπερβολικά, μην πίνεις και μην μιλάς στο τηλέφωνο όταν οδηγείς και στα σου αν το πρόστιμο είναι 1 ή 1000 €. |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
δηλαδη οταν οδηγαει ενας χωρις διπλωμα δεν του αξιζει να φαει μια 500 € προστιμο;;μονο δηλαδη αν δεν φοραει τη ζωνη του..
τα προστιμα ειναι και πολυ μουφαδορικα και οπως τοτε που λεγαμε οτι βγαιναν οι τροχαιοι να μας γραψουν για να μασουν λεφτα για τους ολυμπιακους ,ετσι κανουν και τωρα... ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ... |
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
n00bie member
Περιοχή: Athens
![]() |
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, πάντως εμένα τρέμει η τσεπούλα μου με τα νέα πρόστιμα. Ούτως ή άλλως συμμορφώνομαι με τα περισσότερα του ΚΟΚ, φοράω ζώνη κλπ.
Το μόνο μου ελάττωμα ήταν το πορτοκαλί φαναράκι, που το αμαξάκι μου ποτέ δεν αρνήθηκε μία δόση επιτάχυνσης ![]() Επίσης, πλέον δεν πίνω όταν βγαίνω και έχω να οδηγήσω. Έκοψα και τις κόντρες και λοιπές καγγουριές. Τώρα κόπηκε και αυτό, μαχαίρι. Καλά ή κακά τα πρόστιμα, εμένα με έχουν στρώσει πάντως πολύ. |
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Πολλοί φοβούνται πλέον και μου αρέσει γιατί έχουν κοπεί οι μαγκιές, πλέον κάνεις παρανομία(απαγορευτικό, στοπ κτλ) και σου παίρνουν δίπλωμα πινακίδες και δίπλωμα για κάνα μήνα. Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι καθημερινά και αυτό με κάνει να αισιοδοξώ. Στο κάτω κάτω έχοντας μαζέψει γύρω στα 600 διπλώματα τις τελευταίες 3 μέρες αυτό αυτομάτως σημαίνει ότι κυκλοφορούνε και λιγότερα αμάξια. Θα λύσουνε και το κυκλοφοριακό πρόβλημα σε λίγο!
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Έχουν μαζέψει 600 διπλώματα;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Ναι τις τελευταίες 3 μέρες έχουν πάρει περίπου 600 διπλώματα για παραβάσεις είτε στοπ, είτε απαγορευτικά κτλ. Τι με νοιάζει εμένα άμα είναι εισπρακτικό μέσο, αφού την δουλειά του την κάνει και ο κόσμος φοβάται τα πολλά λεφτά που θα πρέπει να σκάσει ή το δίπλωμα που θα χάσει για 1 μήνα+. Έχουν κίνητρο να ελέγχουν περισσότερο για παραβάσεις για να τα τσεπώσουν αλλά την δουλειά του την κάνει.
@Neacel: Τις διαβάσεις στην Ελλάδα τις έχουν όλοι γραμμένες στα τους. Όλοι όμως, άμα κάνει κάνα λάθος και σταματήσεις να περάσει ο πεζός, θα είσαι τυχερός αν δε βγει ο από πίσω να σε δείρει. Το κορνάρισμα θα το φας σίγουρα πάντως. Σε καμία άλλη χώρα δεν συμβαίνει αυτό… Εδώ είμαι σίγουρος ο μισός κοσμάκις που οδηγεί δε ξέρει τι σημαίνει πορτοκαλί αναβοσβήνων φανάρι για να στρίψεις είτε δεξιά είτε αριστερά… |
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
n00bie member
Περιοχή: Athens
![]() |
Παράθεση:
Κανείς δεν δίνει σημασία στο ότι ο πεζός έχει παντού και πάντα προτεραιότητα. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι ο ερχόμενος από δεξιά έχει πάντα προτεραιότητα αν δεν υπάρχει διαφορετική σήμανση. Εδώ το Traction του Mega Channel είχε βγει και είχε πει ότι όλοι οι Ελληνάρες κάνουν λάθος που στις πλατείες δίνουν προτεραιότητα στον ερχόμενο στην πλατεία! Μα αφού αυτό είναι από δεξιά ρε Traction, αυτός έχει προτεραιότητα! Όλοι κοιτάνε να πάρουν το διπλωματάκι τους, δεν ξέρω αν κοιτάζει κανείς να μάθει τον ΚΟΚ. | |
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Desert rose
|
Σίγουρα εισπραχτικό μέτρο είναι...
Σε κανένα μήνα θάχουν μαζέψει οσα χρειάζονται....και θα μας ξεχάσουν.... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:13.

σου αν το πρόστιμο είναι 1 ή 1000 €.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο