|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι γάτες μπορούν να βγάλουν 100 φωνητικούς ήχους, ενώ τα σκυλιά 10. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Πρίν από 15 λεπτά η πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας κουνήθηκε με ρυθμό 7,3 R σύμφωνα με το USGS. Το επίκεντρο του σεισμού προσδιορίζεται από το ίδιο γεωδυναμικό κέντρο σε απόσταση 61 km Νοτιοδυτικά από την Καλαμάτα και σε εστιακό βάθος 43km από την επιφάνεια της γης.
Περισσότερα εδώ |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Αυτή τη φορά τον κατάλαβα
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Σύμφωνα με δέυτερη επίλυση που έκανε το USGS το μέγεθος του σεισμού επανεκτιμάται στα 6,7 R
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Να συμπληρώσω οτι το βάθος είναι στα 31 χιλιόμετρα από την επιφάνεια της θάλασσας κάτι που τον κατατάσσει ως επιφανειακό σεισμό. Από την Καλαμάτα το επίκεντρο απέχει 64 χλμ περίπου.
Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αναφέρει για 6.5 ρίχτερ. Τελικά μάλλον ο Βαρότσος και η ομάδα ΒΑΝ επαληθεύτηκαν... ![]() Αναλυτικά τα στοιχεία του Αμερικανικού: Magnitude Mw 6.7 Region SOUTHERN GREECE Date time 2008-02-14 at 10:09:23.0 UTC Location 36.64 N ; 21.64 E Depth 40 km Distances 178 km S Pátrai (pop 163,360 ; local time 12:09 2008-02-14) 61 km SW Kalamáta (pop 51,108 ; local time 12:09 2008-02-14) 21 km S Methóni (pop 1,165 ; local time 12:09 2008-02-14) |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Εγώ μια φορά δε κατάλαβα τίποτα.
Η μάνα μου τρελάθηκε απο το φόβο της και με φώναζε γιατί νόμιζε πως θα τη σώσω λες και είμαι Χαϊλάντερ!!! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:10.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο