|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| το ΙΕΕΕ έχει αναπτύξει περισσότερα από 900 ενεργά τεχνολογικά standard με γνωστότερη τη σειρά πρωτοκόλλων ΙΕΕΕ 802.x για δίκτυα υπολογιστών | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#22 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Δηλαδή πρέπει να βλέπω τα πράγματα όπως τα βλέπεις εσύ για να είμαι σωστή ;; Κάθε φορά προσπαθείς να μας πείσεις για το κύρος των αστυνομικών, τη χρησιμότητα τους και να ισοδεπώσεις την αντίθετη άποψη κάποιου άλλου... Και για να γυρίσουμε πάλι στο θέμα μας, από τη στιγμή που όπως μας τα περιγράφεις όλα είναι μέλι γάλα, γιατί αμφισβητείς ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα περιγράφουν οι αυτόπτες μάρτυρες ;; | |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Dec 2006
![]() |
Παράθεση:
Στο θέμα μας. Για να φτάσω σε ένα συμπέρασμα σχετικά με μια συμπλοκή, όπου για να γίνει συμπλοκή χρειάζονται 2 πλευρές να συμμετάσχουν, πρέπει να ακούσω και τις 2 πλευρές και ποτέ μονάχα την μία. Αν ακούσω λοιπόν και τις δύο πλευρές των εμπλεκομένων και φτάσω στο συμπέρασμα πως έγινε μια απρόκλητη επίθεση από αστυνομικούς, πρώτος θα την καταδικάσω και θα συμφωνήσω πως και αυτό το περιστατικό προστίθεται σε μια σειρά από άλλα εξίσου θλιβερά, που σαφέστατα δημιουργούν πρόβλημα στην ήδη διαταραγμένη σχέση εμπιστοσύνησς του μέσου αστυνομικού με τον μέσο πολίτη. Δεν ισοπεδώνω την άποψη σου, απλά αντιπαραθέτω την δική μου, δεν προσπαθώ να πείσω κανένα για το κύρος των αστυνομικών εφόσον οι ίδιοι επιτρέπουν μερίδα τους να το καταρακώνει και δεν θεωρώ τίποτα πως είναι μέλι γάλα, απλά θεωρώ πως ο πόλεμος που περιγράφεις δεν υφίσταται. Υ.Σ. Δεν μου αρέσει να κρίνω τον άλλον συγκεντρώνοντας τις απόψεις του και να τον τοποθετήσω σε μια κατηγορία ανθρώπων με συγκεκριμένες σκέψεις και θεωρίες. Δεν νομίζω πως είναι σωστό εφόσον δεν τον γνωρίζω. Εσύ πάλι έχεις το ελεύθερο να το κάνεις αν το κρίνεις σωστό. | |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Για ποια περιγραφή πολέμου μιλάς ακριβώς ;; Μια ερώτηση έκανα απλά (Τελικά έχει ξεσπάσει πόλεμος πολιτών - αστυνομικών; ), ώστε να διατυπώσει ο καθένας την άποψη του και έκανα λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά μερικών αστυνομικών και πολιτών... | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:37.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο