|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε 30 δευτερόλεπτα κατατίθεται μία μήνυση στις ΗΠΑ. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
O arxwn ths montas
![]() |
"Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης, σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας ΜΑΥΡΑ.Αποδοκιμάζουμε χωρίς συνθήματα και πολύχρωμες σημαίες. Πενθούμε για την απώλεια των συνανθρώπων μας χωρίς να συνδέουμε την πρωτοφανή περιβαλλοντική καταστροφή με προεκλογικές σκοπιμότητες. Δίνουμε το παρόν και στεκόμαστε απειλητικά σε οποιονδήποτε επιχειρήσει να εκμεταλευτεί τη τραγωδία για οποιοδήποτε όφελος. ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ." Χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες. Χωρίς χρώματα. Μόνο το μαύρο που μας βάλαν στις καρδιές και στις ζωές μας... Να είστε όλοι εκεί.. Αυτό το κακό δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Αν ήμουν στην Ελλάδα θα πήγαινα...
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Θα διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε ποιούς?
Στην κυβέρνηση και την κατεστραμένη κρατική μηχανή της που εμείς βγάζουμε και σύμφωνα με το χθεσινό γκάλοπ εμείς θα ξαναβγάλουμε? Στο ΠΑΣΟΚ και την δική του κατεστραμένη κρατική μηχανή που ανεβάζουμε τα ποσοστά του? Στους εμπρηστές που βάζουν φωτιά με στουπιά για όποιο προσωπικό ή πολιτικό λόγο? Στους 3 ηλεκτροσυγκολλητές που έβαλαν φωτιά στη Βοιωτία? Στους οικοδόμους που με οξυγονοκόλληση έβαλαν φωτιά στά Στύρα Ευβοίας Στην 76χρονη στη Ζαχάρω που έβαλε φωτιά όταν της πετάχτηκαν λάδια? Στον 31χρονο στη Ξάνθη που έριξε το τσιγάρο στα χόρτα στην Ξάνθη? Στον 40χρονο με ψυχολογικά προβλήματα στα Καλυβάκια Σκιλλούντος? Στον 60χρονο με ψυχολογικά προβλήματα στο Οίτυλο Λακωνίας? Στην ζέστη που δημιούργησε εστίες και στον αέρα που τις βοήθησε να επεκταθούν? Αυτές οι συγκεντρώσεις είναι γραφικές. Το πρόβλημα είναι η δική μας νοοτροπία Ας αφήσουμε τις κατηγορίες και τις διαμαρτυρίες προς τους άλλους και ας αναζητήσουμε όλοι μας πρώτα από όλα τις δικές μας ευθύνες. Φταίμε όλοι μας. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Ακόμα υπάρχουν φωτιές. Όποιος θέλει να κάνει κάτι , ας πάει να βοηθήσει. Όλοι ξέρουμε πως η κρατική μηχανή είναι νοθρή και δυσκίνητη διαχρονικά. 20 χρόνια τώρα. Και τι κάνουμε? Δεν ξέρουμε πως μπάινουν τέτοια εποχή 3-4000 φωτιές? Τι κάνουμε? Αρκεί να είναι μακρυά από την πόρτα μας. Τι κάνουμε ? Τίποτα Φταίμε όλοι. Φταίω εγώ πρώτα από όλους γιατί όταν μου έλεγαν να πάω εθελοντής τους ειρωνευόμουν, όταν μου έλεγαν να πάω το Σαββάτο στις περιπολίες στη Πεντέλη τους απαντούσα πως θέλω να δω ποδόσφαιρο. Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας. Το μόνο εύκολο είναι να βρίζεις και να κατηγορείς. Και πως θα αντιδράσουμε ? Θα παμε λεει να κανουμε διαμαρτυρία. Ε και? Γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι. Όχι εμείς. Θα βάλουμε λέει και μαύρα. Γιατί? Μιλάμε για εθνική τραγωδία. Όλοι πονάμε, σήμερα πήγα στην δουλειά και δεν μίλαγε κανείς. Αν φορέσω το μαύρο θα δείξω τον πόνο μου. Όσοι δεν φορέσουν δεν πονάνε? Μαύρα φοράμε για να μάθουν οι υπόλοιποι που δεν μας ξέρουν πως έχουμε πένθος. Εδώ όλοι έχουμε πένθος.Έίναι κανείς που δεν το ξέρει? | |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Από την πρώτη στιγμή είπα ότι φταίνε οι πολίτες.
Διαφωνούμε βέβαια στον τρόπο ευθύνης τους και διαφωνούμε πολύ. Οι πολίτες ευθύνονται γιατί είναι ανενεργοί. Γιατί αναθεωρείται στη βουλή το άρθρο 24 και μένουν απαθείς. Γιατί γίνονται τόσα και αφού " είναι μακρυά από το σπίτι μας ", συμβιβάζονται. Εγώ είμαι κατά του εθελοντισμού. Φτάνει αυτό το παραμύθι. Είμαι υπέρ των κοινωνικών αγώνων, της μάχης στο δρόμο. Πρόσωπο με πρόσωπο. Το κράτος αν θέλει να λέγεται κράτος να σταματήσει να κλέβει τα χρήματα του λαού, να σταματήσει να αγοράζει οπλικά συστήματα υπερτιμολογημένα 300%, να σταματήσει να φτιάχνει γήπεδα στις 2 μεγάλες ΠΑΕ, να σταματήσει να χρηματοδοτεί νταβατζήδες (μπορώ να γράψω άλλα τόσα) και να προσλάβει πυροσβέστες, δασοφύλακες και ότι άλλο χρειάζεται. Λεφτά υπάρχουν, ανεργία υπάρχει, αλλά όχι. Εκεί στην κοροιδία του εθελοντισμού. Προσωπικά δεν μένω στην Αθήνα, αλλά και να έμενα, έχω τη δουλειά μου, τη σχολή μου, δεν θα πάρω τα βουνά να το παίξω ρέιντζερ. Και φυσικά δεν θα γινόμουν εθελοντής για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω πρωτίστως. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
ωραιος .καλες ειναι και οι διαμαρτυριες καλες και οι πορειες αλλα το πιο ουσιαστικο θα ηταν να παμε να βοηθησουμε ειτε οπως λες εσυ ειτε να βοηθησουμε στην αναδασωση.τωρα για αυτους που πανε μονο στις πορειες ενταξει καλα κανουν αλλα οχι μονο πορεια επειδη γουσταρουμε το νταβαντουρι ας κανουμε και κατι πιο πρακτικο.ας δειξουμε και τη διαμαρτηρια μας αλλα και κατι πρακτικο. | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:50.

"Τετάρτη 29 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα θα συγκεντρωθούμε όλοι στην πλατεία Συντάγματος αλλά και σε κάθε κεντρική πλατεία κάθε πόλης, σε ολόκληρη τη χώρα. Φορώντας ΜΑΥΡΑ.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο