![]() |
Εμπρηστική επίθεση σε βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας
Εμπρηστική επίθεση πραγματοποίησαν περίπου 15 άτομα στη 13:00 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο «Νέα Θέση» στην οδό Ιπποκράτους 65.
Οι δράστες εισέβαλαν στο κατάστημα, έβγαλαν τους υπαλλήλους έξω, έριξαν εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν ενώ η φωτιά σβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγο αργότερα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Kρατική Aσφάλεια.(in.gr) |
Απάντηση: Εμπρηστική επίθεση σε βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας
Πήραν φόρα και καίνε βιβλιοπωλεία; Ήταν κι αυτό "εθνικιστικής" θεματολογίας;
|
yup. Νομίζω ότι είναι του Γεωργιάδη
|
Κρίμα γιατί μπορεί να είμαι ακρα αντίθετος με την ιδεολογία τους, όμως έχουν απο τις πλουσιότερες και φιλολογικά στημένες βιβλιοθήκες σε αρχαίους και Λατίνους συγγραφείς.
|
Παράθεση:
|
Ο Γεωργιάδης το έχει πει και στην TV κατάμουτρα "τα έχω ασφαλισμένα... δεν μπα να τα καίτε" ;p
|
Ο τύπος όσο γραφικός και άν δείχνει πολλές φορές κατα βάθος μου φαίνεται οτι τον συμπαθώkalo!!!
|
Παράθεση:
Βρε μηπως λεω μηπως τα καιει μονος του, τα παιρνει απο τις ασφαλειες κι εχει και δωρεαν διαφημιση? Λεω εγω τωρα... Παράθεση:
|
Αυτοί που κάψανε το βιβλιοπολείο ας αναρωτηθούν ποια διαφορά έχουν με τους Ναζί που καίγανε βιβλία πριν 70 χρoνια . Τουλάχιστον δε βάζανε σε κίνδυνο κανενός το σπίτι τα καίγανε σε πλατείες. Ο θεός να μας φυλάει απο τέτοιους ''προοδευτικούς'' γιατι απο τους άλλους φυλαγόμαστε μόνοι μας
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:21. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin