![]() |
Απάντηση: Βόρειοι vs Νότιοι: Διαφορές Ελλήνων...
Παράθεση:
Κατά τα άλλα συμφωνώ πως υπάρχει αυτή η δυσαρέσκεια έναντι στο κατεστημένο ΑΛΛΑ δυστυχώς συνήθως την 'πληρώνουν' εκείνοι που ζουν στην Αθήνα. Εκτός αν εξηγήσεις σε αυτόν που σε βρίζει ότι δεν είσαι Αθηναίος αλλά αυτό το κωλοκράτος σε ανάγκασε να πας στη ζούγκλα την Αθήνα για να βρεις μια δουλειά, να κάνεις κάτι κτλ κτλ.. Τότε όλα καλά. Προς θεού όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται το ίδιο, δεν θέλω να θίξω κανέναν, ούτε να υποστηρίξω καμιά πόλη, περιοχή κτλ. Απλά από διάφορα περιστατικά που μου έχουν συμβεί, έχω πειστεί πλέον πως δεν πρόκειται μόνο για φυσιολογικές γεωγραφικές διαφορές. Που κολλάει η αριστοκρατία στο θέμα μας και ειλικρινά υπάρχει κανείς που πιστεύει πως οι 'Αθηναίοι' είναι αριστοκράτες ;;;;; |
Απάντηση: Βόρειοι - Νότιοι: Διαφορές Ελλήνων...( ;; )
|
Απάντηση: Βόρειοι - Νότιοι: Διαφορές Ελλήνων...( ;; )
Παράθεση:
αλλα γενικα τωρα, εδω ολη η ελλαδα ειναι χωρισμενη σε βορειους και νοτιους θα κολλησουμε εμεις.. Δηλαδη οι βλαχοι και οι σαρακατσανοι τι θα λενε για τους θεσσαλους..ή οι αιτωλοι για τους ακαρνανους... απλως αυτα ειναι καποια κολληματα απο το παρελθον που πολυ απλα μπορουμε να τα ξεχασουμε! |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:02. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin