|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα ποντίκια δεν κάνουν εμετό | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Δεκτή κατά πλειοψηφία (3 προς 2) έκανε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του που υπέβαλε ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Αιμίλιος Μεταξόπουλος. Ο κ. Μεταξόπουλος, στον οποίο έχει επιβληθεί 25ετής κάθειρξη, καθώς καταδικάστηκε μαζί με άλλους για την υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου δύο δισ. δραχμών την περίοδο 1992-1998 από το Πάντειο, επικαλέστηκε στην προσφυγή του σοβαρούς λόγους υγείας. Στο δικαστήριο κατέθεσαν ως μάρτυρες ο αδελφός του, Κρίτων, οι καθηγητές Ψυχιατρικής Φωτεινή Τσαλίκογλου και Κ. Μαυρίδης, καθώς και γιατρός από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο κ. Μεταξόπουλος. Οι μάρτυρες έκαναν λόγο για σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην πρύτανης, το οποίο έχει παρουσιάσει επιδείνωση και πλέον χρήζει μεταμόσχευσης ήπατος. Το δικαστήριο αντικατέστησε την κράτηση του κ. Μεταξόπουλου με χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ισχύει άραγε ότι πρέπει να γίνει μεταμόσχευση ήπατος ;;
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Δεν ξέρω.. Μπορεί και να ισχύει τελικά. Ίσως είναι μεταμόσχευση ρουτίνας οπότε την κάνουν για να γλυτώσει τα 25 χρόνια φυλακή.. Αξίζει η ανταλλαγή ε;
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Για να δούμε αν θα γίνει το ίδιο και στη περίσπτωση των περίφημων "Καταλογισμών" σε ομάδα καθηγητών στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Η εκδίκαση της έφεσης είναι τον Ιούνιο. Θα δημεύσουν τις περιουσίες των ανθρώπων και στην ουσία ευθύνεται η Σύγκλητος (ήμουν και μέλος της τότε, ψήφισα κι εγώ). Αυτά τα γράφω γιατί είναι κοινό μυστικό πως υπάρχει συγκεκριμένη πολιτική κάλυψη για την συγκεκριμένη υπόθεση του Πρύτανη. Μακάρι να παει καλά, αν υπάρχει όντως πρόβλημα υγείας. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:45.

Δεκτή κατά πλειοψηφία (3 προς 2) έκανε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του που υπέβαλε ο πρώην πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου Αιμίλιος Μεταξόπουλος. 

Υβριδικός τρόπος