![]() |
Ανύπαρκτη αντιπολίτευση
Το καθήκον των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι κάθε φορά να αντιδράσουν με όλα τα μέσα στην κακή εξάσκηση της εξουσίας. Έτσι και τώρα στην δύσκολη περίπτωση μας καθήκον των κομμάτων είναι να αντισταθούν στις αρπακτικές διαθέσεις του κυρίου Καραμανλή, αντίθετα βλέπουμε τους πολιτικούς αρχηγούς απο ανύπαρκτους μέχρι ζωντανούς νεκρούς.Δέν αποκλείω και την περίπτωση πολλοί απο τους ανθρώπους που τους έδωσαν την ψήφο τους να αναρρωτιούνται σήμερα μήπως θα ήταν καλύτερα να την δώσουν στον Μανώλη, τον Τατούλη, τον Γιακουμάτο αντί για τον Παπανδρέου, τον Αλαβάνο και τον Καρατζαφέρη. |
Απάντηση: Ανύπαρκτη αντιπολίτευση
Κοίτα.. δεν ξέρω τι εννοείς. Αν την έδιναν κι αυτοί στον Μανώλη και στον Γιακουμάτο τότε στα έδρανα θα υπήρχε μόνο η ΝΔ, και δεν θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε ούτε την ΝΔ ούτε την αντιπολίτευση. Αντίθετα εγώ διαβλέπω διάφορες ζυμώσεις και είμαι της γνώμης ότι.. πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
|
Απάντηση: Ανύπαρκτη αντιπολίτευση
Eγώ με την σειρά μου βλέπω τον πρωθυπουργό μας να έχει παρακαβαλήσει το καλάμι και να γίνεται συνέχεια όλο και πιό ερειστικός παρά την οριακή πλειοψηφία.
Συμφωνώ τελικά πάντως σε αυτό που είπες ... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της, τα θέματα της φτώχειας εκατομμυρίων ανθρώπων δέν χωράνε κακόγουστα αστεία. |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:14. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin