|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένα στα δέκα σκυλιά Δαλματίας γεννιέται κουφό, ενώ τα σκυλιά της ράτσας αυτής δεν έχουν την ικανότητα να αποβάλλουν τα ούρα εντελώς. Γι' αυτό τον λόγο πρέπει ν' ακολουθούν ειδική δίαιτα, με λίγες πρωτεΐνες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#11 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Μπορείς να με λες και Αντώνη
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Τον μπερδέψατε με τον θείο Τζίνη ρε σείς και ζητάτε να κάνει πράγματα;
Άσε που δεν υπάρχει και μπουκάλι/λυχνάρι για να μπει μέσα, δεν χωράειιιι ![]() Αυτό με τις άκυρες περιγραφές για το τι συμβαίνει στα χωριά το είδαμε σε πολλά κανάλια δυστυχώς... Επίσης, ποιός θα πει στους δημοσιογράφους οτι δεν είναι Η Κρέστενα αλλά ΤΑ Κρέστενα; |
|
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Brainlagged
![]() |
Εγώ μια ζωή Τα Κρέστενα τα ξέρω.. Έκανα μια αναζήτηση και βρήκα κάποιο κείμενο του Γυμνασίου Κρεστένων όπου οι μαθητές αναφέρουν το μέρος τους ως Τα Κρέστενα. Επίσης το Γυμνάσιο λέγεται των Κρεστένων και όχι της Κρέστενας/Κρεστένης...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:03.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο