![]() |
Λάβετε θέσεις τώρα !!!
Αγαπητοί φίλοι του αυτοκινήτου,
σας καλώ να μπείτε στο παρακάτω link και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που θα βρείτε σχετικά με την επιλογή και αγορά καινούριου αυτοκινήτου. http://www.topgear.gr/surveys/1 Βοηθείστε με να μαζέψω δεδομένα για την έρευνα του διδακτορικού μου... Πιστεύω πως θα το βρείτε αρκετά ενδιαφέρον. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων, Babis_ |
Απάντηση: Λάβετε θέσεις τώρα !!!
Πω πω πολύ κάψιμο το τεστ αλλά το τελείωσα:P
|
Σε ευχαριστώ πολύ Astrolabos για τη συμπλήρωση και τη βοήθεια :) !!!
|
Πάντως να ξέρεις πολλοί θα το παρατήσουν. Είναι πολύ αναλυτικό και ενδέχεται να κουράσει.
|
Τι να πω, ελπίζω να βρεθούν και άλλοι εξυπηρετικοί τύποι σαν και εσένα ...
|
Το έκανα και εγώ το τεστ ;D
|
Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα depoina :clap:!!!
|
πω πω πολυ μεγαλο και καπου κουραζεσαι στην ενοτητα 3 .τουλαχιστον θα βγουν χρησιμα συμπερασματα πιστευω απο ολα αυτα!
|
Ναι. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει ;D
|
Φίλε μου το συμπλήρωσα. Ελπίζω να σε βοήθησα!
Είμαι μεγάλος λάτρης των αυτοκινήτων και το βρήκα αρκετά λεπτομερές και σωστά δομημένο. Καλή επιτυχία στην έρευνά σου! Υ.Γ. Mazda MX-5... ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΪ ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ!!!!:clap: |
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους και για τη συμπλήρωση αλλά και για τα σχόλιά σας :).... Προσπάθησα να το κάνω αρκετά πλήρες για να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα
|
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω πολύ όσους έχουν συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο μέχρι στιγμής. Βοηθάτε πολύ στην έρευνά μου.
Ελπίζω να το συμπληρώσουν και άλλοι. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμένα. Περιμένω τις εντυπώσεις σας !!! |
Σας ευχαριστώ που εξακολουθείτε να συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο της έρευνάς μου !!!
Η βοήθειά σας είναι πολύ σημαντική για εμένα !!! Παρακαλώ συνεχίστε με αυτη τη θετική ανταπόκριση... |
Τι κάνουν οι φίλοι;
Ελπίζω να συνεχίζεται το ενδιαφέρον που έχετε δείξει μέχρι στιγμής και να υπάρχει ανάλογη ανταπόκριση και από άλλα μέλη... Συγγνώμη που σας κουράζω, αλλά καθώς πρόκειται για την έρευνα του διδακτορικού μου, η συμβολή όλων σας είναι πολύ σημαντική στην προσπάθειά μου !!! Να είστε καλά και περιμένω τα σχόλιά σας !!! |
Δεν μας κουράζεις καθόλου. Χαρά μας που σε βοηθάμε.
|
Να είσαι καλά Astrolabos...
Ελπίζω και άλλος κόσμος να συμμερίζεται την άποψή σου και να ανταποκριθεί στην προσπάθειά μου συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο :) !!! |
home made firewall , microsoft windows 7 anti virus , javacool software spywareblaster 3.5 1 , secure firewalls , antivirus trigger alert
pptp client firewall , spyware on a computer , claim win antivirus , spyware blaster license , dod antivirus software cheap low cost Sony cinescore oem download discount Autodesk autocad 2013 32 bit download oem cheap discount Microsoft office 2010 home and student family pack 64 bit download now remove antivirus system pro alert , spyware protect 2009 hijack , shield pro 2006 antivirus , firewalls & network security , commodo firewall vista , internet firewall downloads , list of common spyware , winantiviruspro , window antivirus 2009 , quickheal antivirus 9.50 cheapest Divergent media clipwrap 2 mac download cheapest discount Fl studio 8 xxl download oem cheapest Adobe photoshop cs4 extended mac download now download software tool , download rising antivirus 2009 , new powerful antivirus , antivirus light , how secure is my firewall cheap discount Nikon capture nx 2 mac download cheap low cost Corel paintshop photo pro x4 oem download cheap low cost Adobe visual communicator 3 download oem
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:27. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin