WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Αυτοκίνηση (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/)
-   -   Γιατί δε φοράς κράνος; (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B4%CE%B5-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82%3B-1386.html)

Panagioths 14-06-2007 12:41

Απάντηση: Γιατί δε φοράς κράνος;

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Astrolabos (Μήνυμα 16146)
Κάνεις λάθος, γιατί αν πάθεις ατύχημα και δέ φοράς κράνος και ζήσεις και μείνεις με κάποιο μόνιμο κουσούρι, μετά θα ζητάς από το κράτος να σου παρέχει περίθαλψη και αναπηρική σύνταξη. Δηλαδή θα υποχρεώσεις εμένα και όλους τους φορολογούμενους να σε πληρώνουν μέχρι να αφήσεις αυτό το μάταιο κόσμο γιατί είχες την απερισκεψία να μην φορέσεις κράνος.
Ή αν θες να το δείς αλλιώς δεν γίνεται η κοινωνία να επενδύει σε εσένα τόσα χρόνια και μετά εσύ να πετάς την επένδυση αυτή στα σκουπίδια γιατί είσαι μάγκας και δε θες να φοράς κράνος.
Πρόστιμο και πάλι πρόστιμο.

Γιατί δίνει το κράτος αναπηρική σύνταξη λόγω ατυχήματος; ^o) Και σε περίπτωση που δίνει ας μην δίνει σε κάποιον που δεν φορούσε κράνος, το δέχομαι. Η κοινωνία δεν επενδύει σε εμένα ούτε σε κανέναν. Να πεις για τους γονείς ή όσους πληρώνουν για να μεγαλώσεις και έχουν την έγνοιά σου το δέχομαι αλλά δεν αφορά την κοινωνία. Δεν μου αρέσει να μεγαλώνουμε έναν άνθρωπο με τύψεις και ενοχές για το τι κάνει επειδή "χρωστάει" στην κοινωνία. Κανείς δεν χρωστά και δεν οφείλει σε καμία κοινωνία τίποτα ειδικά στην σάπια κοινωνία που ζούμε εμείς εν έτη 2007.

Σημειώνω οτι όλα αυτά δεν αφορούν τους ανθρώπους που σε έφεραν στην ζωή και σε μεγάλωσαν φυσικά :)

achilles 14-06-2007 15:21

Kαι εγώ δεν καταλαβαίνω τι παει να πει εχει επενδύσει η κοινωνία επάνω μου.Γεννιόμαστε δηλαδή με μια ετικέτα στο αυτί και η κοινωνία περιμένει από μας να μεγαλώσουμε για να μας αρμέξει?Δεν θέλω να περιμένει τίποτα αυτή η κοινωνία από εμένα δεν τις χρωστάω τίποτα.Προσωπικά φοράω πάντα ζώνη γιατί την ζωή μου δεν την χαρίζω,για μένα και μόνο την φοράω.Αλλά με την λογική ότι αν χτυπήσω επιβαρύνω το κράτος ,οδηγούμαστε και αλλού.Σύμφωνα με την απαγόρευση αυτή θα έπρεπε να απαγορευτεί η υπερκατανάλωση γλυκών, το κάπνισμα, το αλκοόλ, γιατι αυτα προκαλούν ακόμα περισσότερους θανάτους και απασχολούν το σύστημα υγείας.

Astrolabos 14-06-2007 15:45

Όσο και αν είναι βέλγικο το κράτος πρόνοιας εδώ, είναι πολύ λογικό μια κοινωνία να αποθέτει τις ελπίδες της και να επενδύει μέσω των παροχών (είπαμε όσο ανύπαρκτες και να είναι) του κράτους στο "νέο αίμα".
Δεν βάζω ετικέτες, απλά έτσι είναι τα πράγματα.

Panagioths 14-06-2007 20:35

Χοχοχο! Πως επενδύει δηλαδή; Με το ενδιαφέρον που δείχνει για την παιδεία; Την πρόνοια για εύρεση εργασίας στους νέους ανθρώπους ή σε αυτούς που τώρα μπαίνουν στο παλούκι της αναζήτησης εργασίας; Εδώ νέος επιχειρηματίας είσαι και πας να ζητήσεις δάνειο από τράπεζα και σε κοιτάζουν με μισό μάτι στην καλύτερη ή σαν μελλοντικός κοσκοτάς στην συνηθέστερη).

Δεν μου αρέσουν οι επιβολές από το κράτος, τους νόμους και οποιονδήποτε άλλο: θέλω η ζωή μου να μου ανήκει και να την διαχειρίζομαι όπως θέλω εγώ. Και το ξαναγράφω: είναι μεγάάάάάάάλη βλακεία να μην θέλεις να φοράς κράνος αλλά πιο μεγάλη είναι να στο επιβάλουν μέσω χρηματικής ποινής!

Astrolabos 14-06-2007 20:42

Αν ήσουν στη σουηδία δε θα τα έλεγες αυτα:P

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:44.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0