|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Όλοι οι κύκνοι στην Αγγλία είναι ιδιοκτησία του στέμματος, και κανείς δεν επιτρέπεται να τους πειράξει. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#221 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Την Ιωάννα Πηλιχού την έχετε στα υποψιν σας? Παιζει σε σειρα του Mega με τον Μπέζο και την Λέχου. Είναι η κορη τους.
|
|
|
|
|
|
#222 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Μάλλον λίγο Off Topic αλλά δεν ξέρω που αλλού να απευθυνθώ για αυτό βάζω εδώ ένα Post.
Πρώτ' απ' όλα να να πω το όνομα μου. Με λένε Διονύση και σας ακούω εδώ και 3 χρόνια περίπου. Το ότι κάνετε φανταστική εκπομπή μάλλον δεν χρειάζετε να το πω. Δεν σας χάνω με τίποτα γιατί είστε κάτι το διαφορετικό στο ραδιόφωνο , είτε αθλητικό , είτε άλλου είδους. Συνεχίστε έτσι. Μία παράκληση. Κάποτε υπήρχαν στην αρχή αυτού του θέματος υπήρχαν κάποιες εκπομπές που μπορούσαμε να κατεβάσουμε. Π.Χ. Εγώ κατέβασα τις εκπομπές του Σεπτεμβρίου και την καλύτερη έκπομπη που έχετε κάνει μέχρι σήμερα κατά την γνώμη αυτή με θέμα την θητεία μας στον στρατό. Άμα μπορείτε βάλτε και άλλες εκπομπές γιατί μου αρέσει να της ακούω ξανά και ξανά. Ευχαριστώ προκαταβολικά. |
|
τι κατά βάθος είμαι εγώ ποιος είναι άνθρωπος να του μιλήσω εγώ. Αντώνης Βαρδής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionisisp : 03-01-2008 στις 00:41. Αιτία: Αφήστε γράψτε λάθος το βρήκα. Fight Club On Air λέγετε. |
|
|
|
|
|
#225 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Aug 2006
![]() |
Η Παρασκευή έφτασε οπότε φαντάζομαι θα έχουμε κάποια πληροφορία για το τι θα περιέχει το νέο τεύχος. Παράλληλα θα ήθελα να ρωτήσω όσους ασχολούνται με το περιοδικό αν είναι δική τους στρατηγική να παρουσιάζουν στα εξώφυλλα κατά κύριο λόγο νέες παρουσίες και όχι ιδιαίτερα δυνατά ονόματα του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου της χώρας. Το λέω αυτό γιατι έχω παρατηρήσει ότι τα αντίστοιχα ΜΑΧΙΜ του εξωτερικού φιλοξενούν τις φωτογραφίσεις που προκαλούν πάταγο λόγω της δημοτικότητας των προσώπων που αφορούν. Εύχομαι ότι καλύτερο για το περιοδικό μιας και το τεύχος θα είναι το πρώτο για το 2008 !!
|
|
|
|
|
|
#226 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά λόγω φόρτου εργασίας στην παραγωγή της ΙΜΑΚΟ (εκτυπώσεις πολλών περιοδικών ταυτοχρόνως) κλείσαμε σήμερα και το 31ο τεύχος θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 29/1.
Στο εξώφυλλο παρουσιάζεται ευειδής νεαρά που συμμετέχει σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Εντός του τεύχους υπάρχει επίσης φωτογράφιση νεαράς ηθοποιού που συμμετέχει σε πετυχημένο σίριαλ του Mega + άλλες δύο κοπέλες. Από τα θέματα, ξεχωρίζει το αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Καλτ Ελληνικού Κινηματογράφου και η αξεπέραστη συνέντευξη του δημιουργού της ταινίας "Γιαγκόναν", καθώς και οι συνεντεύξεις των Γιούρκα Σεϊταρίδη και Φερνάντο Σάντος. Υ.Γ. @niaou2005: Οι εκδόσεις στις οποίες αναφέρεσαι είναι κυρίως η αγγλική και η αμερικανική. Το ελληνικό Maxim -σε ό,τι αφορά την περιορισμένη "ελληνική showbiz"- προσπαθεί σε γενικές γραμμές να παρουσιάζει γκόμενες λίγο πιο "γήινες" και "προσβάσιμες" στο ευρύ κοινό και ποντάρει πολλά στα "νέα πρόσωπα" τα οποία ανακαλύπτει (π.χ. Κορινθίου, Μπάστα), γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα δυσκολότερο απ' οτιδήποτε άλλο. |
|
|
|
|
|
#227 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
να ρωτησω και εγω κατι αλλο ασχετο. τη συνεντευξη του τζεραρντ που ακριβως την ειχατε παρει;στο λιβερπουλ;ηταν μονο για σας ή εκεινη τη μερα εδινε συνεντευξεις σε περιοδικα απο παντου;;
για να σας κανω να θυμηθειτε ηταν στο τευχος με εξωφυλλο τη βασιλικη τσεκουρα..δεν θυμαμαι αριθμο! |
|
|
|
#228 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
εύχομαι να είναι η Καρποντίνη αν και στο παρελθόν μας το είχατε αποκλείσει. ![]() ![]() | |
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:20.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο