|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο ελέφαντας δεν φοβάται τα ποντίκια! | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#151 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Aug 2006
![]() |
Επειδή διακρίνω μια νηνεμία αποφάσισα να ενεργοποιήσω λίγο το forum...
![]() Τί νέα έχουμε από το νέο τεύχος ?? Τι καλό μας ετοιμάζετε ?? Γιατι φαντάζομαι ότι 2 μήνες αναμονής πρέπει να ανταμειφθούν καταλλήλως... ![]() Παρεπιπτόντως, το μελαχροινό γκομενάκι από τα MISS YOUNG μας το έφαγε το ΜΑΧ... δεν πειράζει πάντα υπάρχει χώρος στο περιοδικό για μια πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση της ίδιας κοπέλας...Περιμένω νέα για το τεύχος... ΥΓ. Σε ένα μήνα από τώρα φτάνει στα χέρια μας το ανανεωμένο Football Manager 2008...Επειδή ξέρω ότι είστε μεγάλες "φανατήκλες" σαν και εμένα περιμένω κάποιο review σε επόμενο τεύχος... ![]() |
|
|
|
|
|
#152 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Μόλις σήμερα "κλείνουμε" τεύχος, οπότε η ενημέρωση είναι "απ' τον φούρνο στο τραπέζι σας". Έχουμε πολύ "θέμα", σημειώνω τα βασικότερα:
1) Στο εξώφυλλο: το σούπερ-σέξι νέο μας πουλέν που από εμάς (κι αυτή όπως και η Μπάστα, η Κορινθίου, η Ζενίλντα και άλλες) θα ξεκινήσει το δρόμο της για τη δόξα. 2) Στα εντός: φωτογράφιση της Ελληνίδας Miss Maxim, λίγο πριν την ξεπροβοδίσουμε για τον διεθνή διαγωνισμό. 3) Για πρώτη φορά στον Ελληνικό περιοδικό Τύπο, οι διευθυντές των αθλητικών εφημερίδων απαντούν σε κοινές ερωτήσεις. 4) Αφιέρωμα στο Champions League. Φυσικά the Maxim way. 5) Δώρο cd με φάρσες (ναι, έχει και το "τέλος"). Το νέο (27ο) τεύχος θα κυκλοφορήσει 26 ή 27/9. Κρατήστε την όρεξή σας διότι είναι για χόρταση. |
|
|
|
|
|
#153 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Dec 2006
![]() |
Σίγουρα σαν κατοχος όλων των τευχών που έχει βγάλει το ΜΑΞΙΜ μπορώ να πω πως σχετικά με την ύλη του , όσο πάει κερδίζει αναγνώστες και θα είναι πρώτο στη κατηγορία του. Δεν ξέρω πόσους κερδίζει κάθε μήνα το ΜΑΞΙΜ αυτό που ξέρω είναι πως από τον προηγούμενο μήνα καταγράφει -300 |
|
|
|
|
|
#154 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Οι... 300 της Μαρίνας? Ναι ρε σείς, βάλτε την επιτέλους γιατί ο Ipap θα μας τα κάνει παγούρια αλλιώς. (Μην παρεξηγηθείς μαν, πλάκα κάνω. Άλλωστε μου αρέσει και μένα η τύπισσα ;-) ). Με αυτό που ζήτησα εγώ τι γίνεται? Έχω ελπίδες η να το ξεχάσω?z
|
|
|
|
|
#155 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Ναι ρε παιδια, βάλτε την Χανδρή επιτέλους | |
|
|
|
|
#159 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
sorry αλλά η κοπέλα στο εξώφυλλο είναι πολύ μπάζο. Ενώ μέσα υπάρχουν ωραία παιδιά. Αντε να μου βγαλει καποιος απο το μυαλό πως το μπαζο του εξωφυλλου δεν ειναι γκομενα κανενος μεσα στο μαξιμ ή καποιου που θελει να προωθησει την παγκοσμιος αγνωστη.........
|
|
|
|
|
#160 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Άσε τρελή μπαζοθύελλα τώρα τελευταία στο Μαξίμ.
Παράθεση:
![]() Neacel, την έχεις πετύχει πουθενά; ![]() | |
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:45.

δεν πειράζει πάντα υπάρχει χώρος στο περιοδικό για μια πιο αποκαλυπτική φωτογράφιση της ίδιας κοπέλας...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο