|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μια έρευνα στις Η.Π.Α. έδειξε πως στα αμερικανικά χρήματα υπήρχαν επικίνδυνα βακτηρίδια, όπως ο σταφυλόκοκκος -σε ποσοστό 18% στα νομίσματα και 7% στα χαρτονομίσματα. | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#112 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jul 2005
![]() |
Εγω συμφωνω απολυτα με την πρωτη τριαδα (αν και Περρακη πρεπει ψηλοτερα) οπως συμφωνω και με την τελευταια τετραδα (το βατομουρο στην Αλεξιαδη ομως παρακαλω μαζι με την Παππα,και φυσικα επρεπε να ειναι καπου εκει κατω και η Κολετσα).
|
|
|
|
|
#113 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jul 2005
![]() |
Λοιπον. Το τελευταιο τευχος το πηρα σημερα. Δεδομενου οτι ανελιπως επαιρνα το Μαξιμ τη μερα που εβγαινε ειναι κακο σημαδι. Το αποδιδω στο προηγουμενο τευχος που δε μου κατσε καλα η αλλαγη(αλλα ειχε ωραιες γκομενες) και στην κακη επιλογη εξωφυλλου.
Οσο για το τευχος αυτο,απο γκομενες μου αρεσε ΜΟΝΟ η Ευα Μασιαλη.. Απο θεματα καλο αυτο της μαλακιας,αλλα κορυφαιο αυτο με τους ηρωες της διαιτησιας που ολοι θυμομαστε. Σπουδαιο αφιερωμα! Κατα τ'αλλα..δυσκολα τα πραγματα.. |
|
|
|
|
#114 (permalink) |
|
theory in practice
Περιοχή: ampelogarden
![]() |
![]() ![]() ![]() ΚΑΘΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΧΙΜ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΕΥΧΟΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΤΟΥ FIGHT CLUB ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΒΩ (ΕΕΕΕΕΤΣΙ) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΗ : ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΧΙΜ!!! ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΩ, ΕΤΣΙ? ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΟ, ΠΟΛΥ ΑΡΑΙΟΓΡΑΜΕΝΟ (ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ) ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΟ !!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ!ΑΥΤΑ!!! |
|
|
|
|
#115 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
β) Εϊναι "καθαρό". γ) Δεν είναι αραιογραμμένο. | |
|
|
|
|
|
#116 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Dec 2006
![]() |
Κανένα ίνφο για το νέο τεύχος ή είναι ακόμα νωρίς....
Θα είναι τελικά εκείνο που περιμένουμε , το μαξιμ της δεκαετίας? Αν είναι, θα αγοράσω καμια 50αρια και με τα εξωφυλλα θα διακοσμίσω σπίτι, γραφειο , αμαξι , μηχανη για 1 μηνα !!!για να δούμε !!P.S. Στο ραδιόφωνο με μπερδέψατε. πως λεγόταν τελικά το παιχνίδι που βάλατε στο προηγούμενο τεύχος, Τουμπ Ρειντερ ή Τομπ Ραιντερ ! |
|
|
|
|
#118 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Αυτά που μπορώ να σας πω σ' αυτό το χρονικό σημείο είναι α) ότι θα κυκλοφορήσει 27 Ιουλίου και θα μείνει στα περίπτερα περίπου 50 μέρες και β) ότι θα συνοδεύεται από έξτρα τεύχος κόλαση, ανάλογου περιεχομένου με το περσινό "21 μποφόρ".
|
|
|
|
|
|
#119 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Dec 2006
![]() |
Παράθεση:
!εκτός από το έξτρα τεύχος. Όσο για δώρο ???Θα πρότεινα κάτι για την παραλία με το λόγκο ! | |
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:45.

!!! ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ!

???

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο