|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το ποσοστό των αντρών που απάντησαν ότι θα ξαναπαντρευόταν την ίδια γυναίκα είναι 80% ενώ των γυναικών 50% | |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#51 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Πολύ μέτρια φάτσα. Το ίδιο με την προβολή κλπ γίνεται και με την κόρη της Βίσση, που πάλι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πάντως και οι δύο αποτελούν συχνό ρεπορτάζ στο δελτίο του σταρ και αυτό μόνο καλό δεν είναι...
|
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Dec 2006
![]() |
Η αλήθεια είναι πως όταν το ξεφύλλισα με ξένισε. Θεωρούσα το Μαξιμ ενα ξεχωριστό περιοδικό που διεφερε απο τα άλλα. Ειχε ενα δικο του στυλ που μου αρεσε πολυ. Το σημερινο τευχος μου φανηκε πως πλησίαζε τα αλλα περιοδικα. "Δεν βρηκα τα πατηματα μου" να το πω χαρακτηριστικα. Οταν καθισα να το διαβασω το απογευμα μου αρεσε. Καλες προσθήκες, ωραίες φωτογραφίσεις και τα γνωστά αφιερώματα που με εκαναν φανατικο αναγνωστη του. Τελικά ήταν καθαρά θέμα συνήθειας. Καλη δουλεια κύριοι, μπράβο.
![]() |
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
24 maniac
![]() Εγγραφή: Jan 2006
Περιοχή: Elm street
![]() |
Πολύ καλή δουλειά παιδιά....Οι αλλαγές έγιναν προς το καλύτερο...Το περιοδικό έγινε πιο φρέσκο και ευκολοδιάβαστο!Παραμένει το νούμερο 1 ανδρικό περιοδικό της Ελλάδας
|
|
|
|
|
#55 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Jul 2005
![]() |
Εμενα με ξενισε παρα πολυ η αλλαγη,και το φοβομουν. Πριν ηταν το ΜΑΞΙΜ. Τωρα μου φανηκε σαν αλλο ενα περιοδικο ανδρικο. Συγκεκριμενα περισσοτερο απ'ολα μου θυμισε Πλειμπου(αν και εχς να το παρω 2-3 χρονια). Δεν ξερω,θα δειξει αν θα αλλαξω γνωμη.
Τιμη στο γραμμα που ελεγε οτι πλεον ψαχναμε τη ρωγα με το σταγονομετρο,πραγμα που λεγαμε κι εδω επανειλιμενως. Τιμη ομως που αμεσως απαντηθηκε σε αυτο το τευχος με 3 πολυ ωραιες φωτογραφισεις,και αποκαλυπτικες κι απο μπρος κι απο πισω. Μπραβο,μου εφερε στο νου τις παλιες καλες μερες. Ελπιζω να συνεχισουμε ετσι. Το αφιερωμα στα 2 χρονια το ανεμενα καλυτερο,σαφως ανωτερο της πρωτης επετειου. Δε μπορω να μιλησω για θεματα βεβαια,γιατι δε τα εχω διαβασει ακομα. |
|
|
|
|
#57 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
|
http://www.nee-antwerpen.be/index-eng.htm
Νομίζω ότι πρέπει να κοσμίσει τις σελίδες του περιοδικού: Βελγίδα υποψήφια δημοτική σύμβουλος,υπόσχεται ότι θα κάνει πίπες σε όσους την ψηφίσουν. |
|
|
|
|
#58 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#59 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
β) Όσον αφορά στην εκπομπή, το έχουμε ήδη αναφέρει από την προπερασμένη Δευτέρα. | |
|
|
|
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο