|
Μεγάλες Αλήθειες | |
![]() |
Ο ήχος ταξιδεύει 15 φορές πιο γρήγορα μέσα από το ατσάλι, παρά μέσα από τον αέρα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 (permalink) |
Νέο Μέλος
![]() |
![]() μαγκες δειτε στο www.contra.gr στην ενοτητα paparazzi το θεμα αυτο μονο τελος και κλαψτε απο τα γελια
|
![]() |
![]() |
#5 (permalink) |
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() ![]() "....." ![]() "Nαι;..." ![]() "Καλησπέρα μ'ακούς;..." ![]() "Καλησπέρα..." ![]() "Πες μου σε ενοχλώ; Αυτό μόνο τίποτα άλλο..." ![]() "Οχι δεν ενοχλείς..." |
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
![]() |
![]() |
#6 (permalink) |
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() ![]() "Πες μου που είσαι τώρα και τι κάνεις..." ![]() "Εδώ στα γραφεία της Superleague είμαι..." ![]() "Μην πεις τίποτα... Το κατάλαβα από την φωνή" ![]() "Ε;" ![]() "Πες μου ότι πήραμε τον Μορφέο! Αυτό πες μου μόνο, τέλος!" ![]() "Τι είναι αυτά που λες;" ![]() "Ρε'σεις! Ποιος παίρνει τηλέφωνο και μου κάνει πλάκα;" Στυγνό κλόπυ πέηστ από ![]() |
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:31.