![]() |
ΜΙΑ ΧΑΡΗ!!
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ 3 ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ...ΕΧΩ ΣΤΗΛΕΙ 1 ΣΤΟ email ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!! ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.. ΕΠΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΙΗΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ.....ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ: α) του ολυμπιακου β) της αεκ γ) του μαρκου παγδατη(του κυπριου τενιστα) |
Απάντηση: ΜΙΑ ΧΑΡΗ!!
ε,αυτο τωρα μονο αν το δει ο κ.Τσαουσης κατι μπορει να γινει...
Βασικα προσπαθησε να του στειλεις ενα προσωπικο μηνυμα για να το δει μολις εισελθει... ειναι ο χρηστης Fight Club hosts |
Αν θες να τα ανεβάσεις στο forum υπάρχει το θέμα "Οι στιχουργοί των φτωχών".
|
Απο οτι λενε οι Τσαουσοβαιμακηδες τα βλεπουν τα email. Αρα μπορει να μην ηταν αρκετα καλα... Βεβαια πρεπει να περιμενεις και λιγο.... Ποσο καιρο εχεις που τα εστειλες?
Για βαλτα στο θεμα "Οι στιχουργοι των φτωχων" να τα δουμε και μεις :P |
εχω ακομη ενα της εθνικης ελλαδος στο μπασκετ όταν πηγαμε τελικο με ισπανια στο mundobasket
|
Παράθεση:
:rofl::rofl::rofl::rofl: |
Το κ. δεν σημεινει απαραιτητα κυριος.
|
Παράθεση:
|
ευχαριστω για την βοηθεια...ομως και το άλλο ποίημα ειναι με λατινικους χαρακτηρες
|
Ε ξαναγράφτο με ελληνικούς!
|
Δεν χρειαζεται να τους ξαναγραψεις...
υπαρχουν σαιτ που σου μετατρεπουν τα greekglish σε ελληνικα αυτοματα. κανε ενα search στο google και σιγουρα θα βρεις κατι.. |
Οτιδήποτε σε ποίημα, τραγουδάκι κλπ μπορεί να μπαίνει στους στιχουργούς των φτωχών. Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει και 2ο ίδιο θέμα, άρα κλείνει.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:31. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin