|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κατά τον Μεσαίωνα, τα ζώα δικάζονταν ακόμη και με την ποινή του θανάτου. Το 1386, ένα γουρούνι καταδικάστηκε σε απαγχονισμό (και αφού νωρίτερα του είχαν κόψει τα πόδια), με το αιτιολογικό της δολοφονίας ενός κοριτσιού. Πριν την εκτέλεση, είχαν ντύσει το γουρούνι με τα ρούχα του θύματος. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#22 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
|
οκ ειχαμε εξελιξεις ολες μεσ τον αυγουστο... καταρχην στις αρχες αυγουστου ειχα παει γαλλια και τα μισα βραδυα με επαιρνε τηλ και του τι κλεινα γιατι επαιρνε 3 τα ξημερωματα την ωρα που εγω και η ξαδερφη μου κοιμομασταν στο δωματιο ελεοις δηλ! φυσικα μετα του τα εξηγησα. μου ειπε να παω πανω σαλονικη. πηγα το σαββατοκυριακο που περασε.
τον βρηκα ημασταν μαζι απο μεσημερι σαββατου μεχρι μεσημερι κυριακης. καναμε τα εξης πηγαμε μπανιο, βολτα, μπαρακι, βολτα με καραβακι, το ψιλοκαναμε κιολας, και κοιμηθηκαμε μαζι στο ξενοδοχειο που εμενα. την αλλη μερα με πηρε κι αγκαλια δηλ συνεχεια σχεδον αγκαλια με ειχε κι οτιαν δε με ειχε αγκαλια μου κραταγε το χερι. με κερασε και 3 φορες μου κατεβασε και το σακο κατω ειπαμε περι ανεμων και υδατων, μου ανοιχτηκε μου ειπε πραματα για τη ζωη του... μολις γυροσα αθηνα αργα τη νυχτα εστειλε sms να δει αν φτασαμε καλα. ολα καλα και αγια ως εδω. με το που γυρισα ηρακλειο τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. τον επνιξα για τελευται φορα στα μυνηματα ειν η αληθεια, και τελικα μου ειπε χτες το βραδυ στον msn οτι επειδη νοιαζεται για μενα δε σημαινει οτι θελει ναμαστε μαζι.οτι ναι μεν μου ανοιξε διαπλατα τον εαυτο του αλλα δε με θελει αισθηματικα. και μετα τα πηρα αγρια απελπιστηκα και του ειπα οτι οκ αφου ειμαι καλη "*******" χρωσταμε ο ενας στον αλλο ενα καλο ****** και οτι δε πιστευω σε αγαπες και ερωτες, οτι κι οι 2 πουλησαμε παραμυθι ο ενας στον αλλο και τετοια. αυτος πρεπει να παθε ψιλοσοκ γιατι μου γραψε στην αρχη κατερινα τι επαθες? ελεος! μετα εγραψε κι αλλα μυνηματα αλαλ δε τα διαβασα ποτε. τελικα σημερα οτυ εγραψα οτι ετσι και δε *********** κανονικα θα μαθουν ολοι αυτο που μου εκνηστηρευτηκε οτι αισθανεται ανικανος σεξουαλικα οτι φοβαται και οτι ψαχνει τυχαιες γκομενες απο κει εξω απ το δρομο....ε δεν κρατηθηκα αλλο. εγω τοσους μηνες ελιωσα γι αυτον και δνε ειχε τιποτ αλλο να μου πει παρα οτι δε θελει ναμαστε μαζι. κατα βαθος με γουσταρει γιατι δε μπορει να με γουσταρουνε ολοι μα ολοι τοσο καιρο να με βρισκουν ολοι εξυπνη ομορφη γλυκιαξηγημενη κλπ κι αυτος ενω με γουσταρε σα παλαβος ξαφνικα να μου πουλαει τρελα αντριλικι και οτι ταχα μου δε δινει δεκαρτα για μενα οπωψς κι αν ειμαι κι οτι κι αν κανω. κατα βαθος πιστευω οτι ειναι περισσοτερο φοβος για τα παντα για το σεξ που δε μπορει να κανει, για το οτι εχει χροναι να κανει σχεση, για πολλα. και κυριως γιατι κατα βαθος τρεμει ο κολος του να σταθει πλαι μου. για δικους του λογους. αλλα κι εγω δε φταιω σε τιποτα. αυτα... τωρα.,....καλως η κακως τιν αγαπαω ακομα οσο μαλακω και να ειμαι οσο ηλιθια κοροιδο μαζοχα κλπ κλπ μερικα πραγματα ουτε λογικη εχουνε ουτε τιποτα και δε τα ελεγχεις εσυ. κι ο ερωτας ειναι ενα απ αυτα.... ****Κατερίνα σου έσβησα κάποια πράγματα γιατί είχαν νόημα πρόστυχο. Σε παρακαλώ, γράφε ό,τι θέλεις αλλά με σεμνό τρόπο χωρίς λέξεις/φράσεις που δεν επιτρέπονται σε κοινή θέα και σε άτομα κάτω των 18 ετών. Panagioths. |
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
Με τιμεί που ψόφησα στο γέλιο με τις εξελίξεις ;;
![]() Έχω όμως απορίες ![]() Αφού ο τύπος είναι ανίκανος όπως λες -ή όπως σου είπε εκείνος μιας και μόνο το ψιλοκάνατε- και εσύ από ότι φαίνεται ψοφάς για κρεβάτι, γιατί δεν τον έβαλες κάτω να του αλλάξεις τα φώτα παρά αρκέστηκες στα χεράκια και τους ρομαντισμούς ;; Εφόσον όλοι σε βρίσκουν γλυκιά, ξηγημένη, όμορφη, ΕΞΥΠΝΗ, γιατί δεν βρίσκεις έναν άνθρωπο της προκοπής να κάνεις σχέση ;; Άλλο που δεν καταλαβαίνω... Τι θα βγει άμα πεις παντού ότι είναι ανίκανος;; Λες να γίνει άντρας;; Ίσα ίσα θα σε σιχαθεί περισσότερο... Τουλάχιστον σου είπε αυτό που αισθάνεται...Με το ζόρι δηλαδή να σε θέλει;; Για ποιον έρωτα μιλάς ακριβώς ;; Εσύ του είπες ότι είσαι π**τάνα και θες μόνο κρεβάτι.. Εξάλλου ύστερα από όλα όσα έχουν συμβεί, εγώ στη θέση του ή θα τον έκοβα ή θα γινόμουν γκέι... ΥΓ Ρε μήπως μόνο μαζί σου δε του σηκώνεται του ανθρώπου και ντρεπόταν να στο πει ;; ![]() |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Προσωπικά προτιμώ τα σουηδικά ή τα ιταλικά
![]() Λοιπόν,δεν υπάρχει σχέση από απόσταση αν μιλάμε πως η απόσταση θα υπάρχει για διάστημα μεγαλύτερο του 1 χρόνου. Με την καμία όμως. Και ο 1 χρόνος προϋποθέτει δέσιμο από πριν. Τέλος. |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:03.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο