![]() |
Απάντηση: Tελικά τι νικάει η αγάπη?
Παράθεση:
Μπααααα.... Μια ειναι η λυση. Ρανια Θρασκια.- Μονο που σκεφτομαι τη σκηνη, την ιστορια αυτη στον αερα, 2 ψυχολογους και καμια 15αρια ασχετους να προσπαθουν να βγαλουν ακρη πεθαινω... ;p Κι απο τηλεθεαση θα σκισει, να σαι σιγουρη... Μη σου πω πρεπει να ζητησουμε και ποσοστα επι των κερδων της εκπομπης! ;p |
Τι λετε μωρε τοση ωρα?σας παρακολουθω και δεν εχω βγαλει ακρη.
|
Παράθεση:
Δεν πειραζει! Δε χρειαζεται κιολας!! Αμα θες παρτο ολο απ' τη αρχη! Το μονο σιγουρο ειναι οτι μεχρι το τελος θα χεις φτιαξει καινουριο συκωτι (απ' τα γελια) !! :hehe: |
Παράθεση:
Άλλοι πονάνε και άλλοι γελάνε...σα δε ντρέπεσαι...σνιφ σνιφ |
Παράθεση:
Εγω μια απλη απαντηση εδωσα για να βοηθησω το συμφορουμιτη να βγαλει τα συμπερασματα του, να δωσει τις συμβουλες του, να στειλουμε την κοπελα στη Ρανια μια ωρα αρχυτερα!! |
καταλαβα.ο δολοφονος γυρνα στον τοπο του εγκληματος:P.νταξει εγω απο ζελε δεν ξερω,αμα θελετε παντως για κρεμα καραμελε ρωτηστε:P.
απ'οτι καταλαβα παντως το προβλημα ειναι οτι ειναι μικρο το προβλημα? (πολυ σπαστικα τα 30 δευτ) |
Παράθεση:
Βρε διαβασε να ξεστραβωθεις!! ;p |
ο μικρουτσικος πιστευω πως ειναι πιο εγκυρος αλλα δεν κανει πια εκπομπες:(
|
Καταλανέ το πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα...Βάλε λίγο ζελέ και παρ το αλλιώς γιατί βρήκες...
Θρασκιά ιζ σιτ...Είναι που είναι ανίκανος ο άνθρωπος, θα πάει εκεί και θα του μαραθεί τελείως.... |
Παράθεση:
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:20. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin