![]() |
Απάντηση: Aν είχατε μόνο μια ευχή, τι θα ευχόσασταν ;
να εκανα την τριτη λυκειου χωρις να χρειαζεται να δωσω πανελληνιες και ο βαθμος εισαγωγης στο πανεπιστημιο να προεκυπτε απο τους προφορικους βαθμους του λυκειου.Αλλα επειδη αυτο δε προκειται να γινει μαλλον θα ζηταγα
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΒΡΕΜΗ:rofl: |
Να την πέσω για ύπνο και όταν ξυπνήσω να είναι 2009 και να έχω το πτυχίο κορνιζαρισμένο πάνω από το κεφάλι μου.
Αλλά επειδή δεν πρόκειται να γίνει πάω να την πέσω απλά για απόψε για να ξυπνήσω αύριο και να ξανασαπίσω στο διάβασμα... |
Παράθεση:
click to show |
ευχομαι να μην μας βγαλουν στο εκτος θεματος αλλα επειδη δεν προκειτε να γινει ευχομαι να μην ξαναδω εκπομπη για το θεμο και το μακη γιατι μου τα εκαναν τουμπανο και οι δυο
|
Θα ευχόμουν να σταματήσω το χρόνο για όσο χρονικό διάστημα θέλω ώστε να διαβάσω και να τον ξεπαγώσω μετά και να μου χουν μείνει 3 εβδομάδες απο σήμερα για την περιβόητη εξεταστική...Αυτά...Ζητάω πολλά,το ξέρω...;D
|
Θα ευχόμουν να μην πιάνουν οι ευχές της αδελφής μου:hehe:
|
Απάντηση: Aν είχατε μόνο μια ευχή, τι θα ευχόσαστε ;
Όσο χαζό κι αν ακούγεται, να είχα τα πλούσια μαλλιά της Μαρίας Σολωμού. Αν και νέα, έχω λεπτή τρίχα και λίγα μαλλιά και προσπαθώ με θεραπείες να τα δυναμώσω. Βρήκα το Fulfix , που όντως με βοηθάει. Διάβασα πως και η σωστή διατροφή, βοηθάει. Οπότε, να μη ξεφεύγω, εύχομαι να είχα τα μαλλιά της σολωμού. :D
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:59. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin