![]() |
Απάντηση: Φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας..
Να τον ακούτε τον γερο-σοφό.
Η άποψη μου. Για πραγματική και βαθιά φιλία πρέπει να μην υπάρχει το ερωτικό στην μέση. Μοναδικός τρόπος (όχι ασχήμιες και μλκιες) για να το βγάλεις απ'την μέση είναι να το κάνεις! Τί άλλο? Το δοκιμάζεις σε κάποια φάση και (συνήθως) δεν σου κάνει? Μην χαλάμε τις καρδιές μας! "Όχι πια σεξ,μόνο φίλοι" Αν ήσασταν πραγματικοί φίλοι πριν θα είστε και μετά. (μπορεί ένας από τους 2 να θέλει τον χρόνο του για να ξανασυγχρωτιστεί με τον άλλο (heartbroken) αλλά φανταστείτε τα οφέλη (που εγώ απολαμβάνω): Δεν ζηλεύεις πιά άλλες σχέσεις του φίλου/φίλης σου Περνάς ακόμα καλύτερα μαζί Σαν δένουν πιο πολλά κοινά (οι κοινές εμπειρίες είναι η βάση κάθε φιλίας) Ξέρετε απείρως περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο φίλο/φίλοη του άλλου προσώπου Το "φιλικό" σε πειρόδους κοινής "ξηρασίας" ευλογειται από πολλούς και έχει διπλή σημασία (λολ) Αν είστε νορμάλ άνθρωποι όλα είναι πιθανά και λογικά πέρα από μικροαστισμούς και στενομυαλιές. Κατ'εμένα η μονη διαφορά μεταξύ φιλίας και σχέσης είναι το σεξ, οπότε η σχέση δεν είναι παρά ενισχυμένη/αναβαθμισμένη φιλία. Δεν χαλά τπτ. Αν ο ένας από τους δύο δεν γουστάρει φιλίες μετά τότε δεν ήταν φίλος ούτε αρχικά. Αυτό όμως δεν αποτελεί απάντηση μιας και υπάρχει αποδεδειγμένα φιλία μεταξύ αντρα γυναίκας. Η σεξουαλική σχέση θεωρείται σύσφιξη μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Δεν θα παραλείψω να αναφέρω βέβαια και τις σεξουαλικές σχέσεις που προήλθαν αρχικά από αμοιβαία ερωτική έλξη και μόνο. Δεν ξέρεις τον άλλο και το μυστήριο του χαρακτήρα του σε τραβά να ανακαλύψεις τί πραγματικά είναι καθώς και να εκμεταλλευτείς ότι μπορεί να σου προσφέρει. Και πάλι σε μια πετυχημένη τέτοια σχέση γίνεσαι ΦΙΛΟΣ/ΦΙΛΗ με το άλλο πρόσωπο. Σε μια αποτυχημένη τέτοια περίπτωση βέβαια,όπου ο έρωτας κι ο ενθουσιασμός προερχόταν από την ερωτική έλξη και το "μυστήριο" μόνο,δεν είχατε κανένα σοβαρό σκοπό και μόλις ο ένας από τους δύο βαρεθεί να εξερευνά τον τολμηρό και περιπετειώδη ή ρομαντικό και τετραπέρατο χαρακτήρα του άλλου, το σύστημα είναι "γειά σας και μην σας ξαναδω". Θα είμαι κακός εδώ και θα συμπληρώσω ότι τέτοιοι άνθρωποι συνήθως είναι κενοί ουσίας. Ακόμα και σε περίπτωση αποτυχημένου γάμου με ένα πρόσωπο η καλύτερη έκβαση είναι να χωρίσετε με αμοιβαία απόφαση,ειρηνικά και να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ! Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά. Ελπίζω να κάλυψα τις περισσότερες πλευρές του θέματος. |
Παράθεση:
Η μέρα που θα υπάρξει φιλία άντρα-γυναίκας θα είναι μια ηλιόλουστη μέρα με σύννεφα στις 30 Φλεβάρη όπου ο ήλιος θα βγει από τη Δύση... |
Παράθεση:
δεν ξερω ποιος θα κανει τη πρωτη μ@λ@κι@ και ας λενε οτι οι αντρες ειναι οι καφροι που χαλανε αυτες τις σχεσεις πρωτοι, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι κατι θα γινει και θα χαθει η φιλια ειτε επειδη ο ενας θα την πεσει στην αλλη ειτε επειδη η αλλη θα παει να βαλει λογια στον αλλο η σε προσωπα που αγαπαει ο αλλος... α και ακομα τιποτα και κανεις δεν μπορει να ξεπερασει τη φιλια των αντρων μεταξυ τους.. |
Εγώ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ!!!
Είμαστε 9 χρόνια φίλοι, ξέρει τ πάντα για μένα και ξέρω τα πάντα μαζί και όποτε τη χρειάστηκα ήταν πάντα δίπλα μου! Το ίδιο κι εγώ. Κι όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, κοιμόμαστε μαζί στο ίδιο κρεβάτι ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ! Γιατί απλά τη βλέπω σαν αδερφή μου κι εκείνη σαν αδερφό της... |
Παράθεση:
|
Απάντηση: Φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας..
Η - αγνη- φιλια μεταξυ αντρα και μιας γυναικας ειναι λανθανων ερωτισμος . Δηλαδη ερωτισμος ο οποιος δεν μπορει να εκδηλωθει γιατι υπαρχουν εμποδια πχ η γυναικα εχει σχεση με εναν φιλο μου στον οποιον δεν θελω να φλερταρω με την γυναικα του κλπ
Σε αυτες τις περιπτωσεις 1. Υπαρχει μεν φιλικη σχεση η οποια ομως εχει καποιους περιορισμους , καποια ορια .. δεν μπορω να παρω την γυναικα του φιλου μου κι να παμε μονοι μας στα μπουζουκια η να ερθει μονη της στο σπιτι για να ακουσουμε μουσικη 2. Αγνη καλη φιλια μπορει να υπαρξει με μια πχ παλια μου γειτονοπουλα η με μια συμαθητρια μου απο το σχολειο με τις οποιες μεγαλωσαμε μαζι , και για τους λογους που ανεφερα παραπανω δεν μπορει να υπαρξει ερωτικη σχεση , κι υπαρχουν και οι περιορισμοι που εθεσα προηγουμενως , η με μια συναδελφο μου απο την δουλεια με την οποια εργαζομαστε μαζι αλλα η σχεση μας δεν μπορει να μετατραπει σε ερωτικη ομως .. 3. Οταν γνωριζω και φλερταρω μια γυναικα .. κι αυτη μου γυριζει το φλερτ σε .. αγνη φιλια .. αυτο το θεωρω υπεκφυγη . Προσπαθει να με αποριψει ως εραστη , να μου ριξει δηλαδη ''χυλοπιτα'' με κομψο τροπο .. 4. Σε αυτη την περιπτωση χρησιμοποιω με χιουμορ τις ατακες ''και σεξ .. αγνα και φιλικα θα κανουμε'';D η εαν μου πει να την βλεπω ..΄''αδελφικα'' θα την ρωτησω πρωτα για το εαν θεωρει ταμπου την αιμομιξια ;D |
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:55. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin