|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μέχρι να βγει από την ατμόσφαιρα το διαστημόπλοιο "Saturn 5" έκαιγε 13,5 τόνους καύσιμα το δευτερόλεπτο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
το όνειρό μου είναι να...
όλοι κάνουμε όνειρα... Aλλοι συχνά, άλλοι συνέχεια... εσείς έχετε κάποιοιο τρελό όνειρο που πραγματοποιήθηκε η θα θέλατε να πραγματοποιηθεί ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
carpe diem
![]() |
Όταν ήμουνα μικρή ήθελα να γίνω αστροναύτης
!Μετά το ξανασκέφτηκα και ήθελα να γίνω πιλότος !Μετά μου είπαν ότι επειδή έχω μυωπία δεν μπορώ... στα όνειρα όμως δεν έχουμε μυωπία... έτσι δεν είναι; γι' αυτό και εγώ έχω ακόμα το ίδιο όνειρο ! |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
εγω σε ενα δικο μου ιδιοκτητο νησι στη μεση του πουθενα με την κοπελα μου και την παρεα μας χωρις τηλεφωνα e mail κλπ, χωρις ρολογια και ημερολογια, με λεφτα τοσα ωστε τα λεφτα να μην ειναι θεμα για ΟΤΙ και αν θελουμε να κανουμε
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Τι να τα κάνεις τα λεφτά σε ένα νησί στη μέση του πουθενά;
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:56.

!

εγω θα ηθελα απλως να με αγαπησει καποιος που τον εδιωξα απο μονη μου και να με αγαπησει σα τρελος ανα αυτο ειναι τρελο ονειρο δε ξερω αλαλ εγω αυτο θελω
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο