|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Charles Osborne είχε λόξιγκα για 69 χρόνια! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Όλα στο ίδιο όνειρο....
Ο Ταλος είναι βάζελος και ο άνθρωπας ΑΕΚ. Ο Βασιλης7hh είναι κτηνιατρος, ΠΑΟ και έχει Φερράρι. Ο Χρόνης δεν πηγαινει συνέχεια στο Κρυστάλ και είναι και σφιχτερμαν. Η Δέσποινα μένει μονιμα ελλάδα, ο Αστρολάβος είναι πορτιέρης σε κλαμπ. Ο Ραζον είναι ΟΣΦΠ, ακούει λαικά και λατρεύει την Λιβερπουλ. Το Γατόνι δεν πινει γουλιά αλκοολ, είναι γενικά κατά της κρεπάλης και είναι και ΠΑΟ Ο Dream Theater είναι Barca και AΕΚ και δεν πάει τον Σεσκ σαν παίκτη.... Ο Δημογεροντας ειναι γαύρος, ξερει τρελή μπάλα, δεν του αρέσει το FM και φοράει κανονικά γυαλιά.... Ο Χαβιέ είναι γαύρος λατρεύει την Λιβερπουλ και έχει σχέσεις με την Εκκλησια.... Ο Μέσσι13 είναι τρελογαυρος, μέλος του Ολυμπιακού και λάτρης της Εθν. Βραζιλίας. Η ΜaDa δεν δουλεύει 11 με 7 αλλά 8 με 4 βγάζει τρελο χρήμα, η δουλειά είναι δίπλα στο σπίτι της.... H Pink έχει παντρευτει δυο φορές. Την μια με τον Βέρτη αλλά χώρισε και την δεύτερη με τον Φραγκάκη..... Η Kallia σιχαινεται την Μιλαν και θεωρει τον Πίρλο ασχημάντρα.... Και γω ξέρω μπάλα..... Δεν είμαι γραφικός, είμαι πάντα εντός θέματος και συμπαθώ την Μιλαν και τον ΟΣΦΠ.... Μιλάμε αρρρρρρρρρρρρρώστια.... |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 15-07-2007 στις 21:52. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Τις Κυριακες αφηνω το πινελο και ζωγραφιζει ο Neacel!! Δυσκολο ομως φιλε να γινουν.Μαλλον το δες μεσημερι το ονειρο και τα μεσημεριανα δε πιανουν ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Επίπονο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() Υ.Γ: Εχω ξεραθει στα γελια.Αυτο το post πρεπει να μπει στην αρχικη για διαφημιση... (θα λενε ολοι τρελοι ειναι, παμε κι εμεις να γινουμε πολλοι...).- | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:38.

Υβριδικός τρόπος