|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| η μνήμη του χρυσόψαρου διαρκεί περίπου 3 δευτερόλεπτα | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#32 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#35 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#36 (permalink) |
|
Nefarious Glitch
|
Εγώ κληρονομικά δεν έχω πολλές. Από μικρός όμως είχα διαβάσει ότι αν αρχίσεις να ξυρίσεις μια περιοχή αυτή αρχίζει και βγάζει. Αποδεδειγμένη αλήθεια.
Μην ξυρίσετε ποτέ την γλώσσα σας ή κανένα περίεργο σημείο του προσώπου σας (βαριέμαι να παραθέσω πικς-γκουγκλ δεμ), θα είστε η ψυχή του τσίρκου. Αυτό ισχύει και για τις γυναίκες. Οπότε,καταλήγοντας,εγώ ξυρίζω για να αποκτήσω πιο πολλές,πιο πυκνές. [για την ιστορία το πρώτο πράγμα που ξύρισα στην ηλικία των 7 ήταν το δεξί μου φρύδι... -Όχι,δεν γνώριζα τότε το αποτέλεσμα ούτε κι ότι θα με ανάγκαζαν να πάω ακόμα κι έτσι σχολείο.] |
|
|
|
|
|
|
#37 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
![]() |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#39 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα με τις τριχες στα ποδια μου οι οποιες ειναι υπερβολικα πολλες απ'οτι βλεπω και απο αλλους.Και ειμαι σε διλλημα να τις ξυρισω? ή να τις αφησω οπως ειναι? Και νομιζω πως και στις γυναικες αρεσει περισσοτερο το 1
|
|
|
|
|
|
#40 (permalink) |
|
Φυστίκι Αράπικο
![]() |
Με ξουράφι
Δεν θα δείχνει ωραίο βρε...Αν αποφασίσειςνα τις βγάλεις πάντως,με κερί είναι το καλύτερο αλλά πονάει....![]() ![]() Άσε που το ξυράφι καμιά φορά τις ''γυρίζει''...αστα να πάνε δηλαδη... Εγώ πάντως θα ψήφιζα το 1... Καλως ήρθες κιόλας στο φόρουμ... |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Insomni@ : 10-12-2007 στις 02:41. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:27.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο