WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Ειδήσεις > Αθλητισμός
Μεγάλες Αλήθειες
Το τελευταίο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι που εκδόθηκε ήταν το "Φόνος από το παρελθόν". Το έγραψε το 1940, αλλά στη διαθήκη της απαιτούσε να βγει στην δημοσιότητα μετά τον θάνατό της (1976).

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 04-02-2008, 18:23   #1 (permalink)
...

fineas is on a distinguished road
Προεπιλογή Την εξαίρεσή του από την Εθνική ζήτησε ο Στολτίδης

Τελικά δεν θα φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας ο Ιεροκλής Στολτίδης στα φιλικά με Τσεχία και Φινλανδία. Ο έμπειρος μέσος έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», λίγο πριν την αναχώρηση για τη Μεγαλόνησο, μίλησε με τον Ότο Ρεχάγκελ, ζητώντας από εκείνον την εξαίρεσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Την είδηση επιβεβαίωσε με ανακοίνωση της η ΕΠΟ: «Ο ποδοσφαιριστής Ιεροκλής Στολτίδης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, η οποία αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας 4/2/2008 για την Κύπρο, όπου θα συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά, αντιμετωπίζοντας την Τρίτη 5/2/2008 την αντίστοιχη της Τσεχίας και την Τετάρτη 6/2/2008 την αντίστοιχη της Φινλανδίας».

«Δεν θα ανταποκριθώ με επιτυχία»

Με αφορμή το θέμα της κλήσης του στην εθνική ομάδα και την άρνησή του να την αποδεχθεί, ο Ιεροκλής Στολτίδης έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τον προπονητή της εθνικής ομάδας κ. Ότο Ρεχάγκελ, για την τιμή που μου έκαναν με την κλήση μου στην εθνική ομάδα, της οποίας ήμουν, είμαι και θα παραμείνω θερμός υποστηρικτής. Θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους στην ομάδα να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Όπως εξήγησα και στον κ. Ρεχάγκελ, θεωρώ ότι δεν θα ήμουν ειλικρινής, αν δεχόμουν την πρόσκληση, τόσο απέναντι στους ανθρώπους της εθνικής ομάδας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο που επιθυμεί να με δει με την φανέλα της. Στις ήδη πολλές υποχρεώσεις που έχω με την ομάδα μου τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και τσάμπιονς λιγκ, θα προστίθεντο και αυτές με την εθνική. Πιστεύω ότι δεν βρίσκομαι πλέον στην ηλικία, ώστε να ανταποκριθώ με την ίδια επιτυχία και να προσφέρω αυτά που εγώ επιθυμώ.

Το να φοράς τη φανέλα με τον εθνόσημο, επαναλαμβάνω ότι είναι η μεγαλύτερη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, όμως θα πρέπει ο καθένας από εμάς να αντιλαμβάνεται και τον βαθμό στον οποίο μπορεί και οφείλει να είναι συνεπής, όσον αφορά τις υποχρεώσεις του μέσα στο γήπεδο, σε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Επιθυμώ τέλος, να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους, τους οποίους για μια ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό μου, ότι εάν αυτή η πρόσκληση είχε έρθει νωρίτερα, όταν ήμουν σε θέση να προσφέρω αυτά που εγώ ήθελα, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα έθετα τον εαυτό μου στην διάθεση της εθνικής μας» .

Οι κλήσεις

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός θα πάρει μαζί του τους: Νικοπολίδη, Κοτσόλη, Χαλκιά, Μιχαηλίδη, Γκέκα, Αμανατίδη, Κυργιάκο, Χαριστέα, Μπασινά, Γιαννακόπουλο, Σαμαρά, Κατσουράνη, 'Aντζα, Γκούμα, Σπυρόπουλο, Λαγό, Τοροσίδη, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Μάκο, Λυμπερόπουλο, Σαλπιγγίδη, Α. Παπαδόπουλο, Καφέ, Χριστοδουλόπουλο, Μελίσση, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη και Καραγκούνη.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 19:00, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ΓΣΠ. Εν τω μεταξύ, ο Ότο Ρεχάγκελ παρευρέθηκε στο «Ball des Sports 2008», όπου και βραβεύθηκε.

Πηγή: www.kathimerini.gr , www.sport-fm.gr
Ο χρήστης fineas δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές