WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Αθλητισμός (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/)
-   -   Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Θ. Καράογλου εξετάζει η Εισαγγελία (http://www.world.gr/forum/%CE%91%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/%CE%A4%CE%B7%CE%BD-%CE%AC%CF%81%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%98-%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%95%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-4529.html)

Astrolabos 08-01-2008 02:03

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Θ. Καράογλου εξετάζει η Εισαγγελία

Το ενδεχόμενο να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου εξετάζει ο προϊστάμενος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος παρήγγειλε από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης σχηματισμό δικογραφίας για παράνομη είσοδο του βουλευτή σε αγωνιστικό χώρο (νόμος 2725 του 1999 περί αθλητισμού).
Ο Β. Φλωρίδης θέλει να εξετάσει το ενδεχόμενο να ζητήσει από την Βουλή την άρση της ασυλίας του Θ. Καράογλου, ο οποίος - όταν ενημερώθηκε για την εξέλιξη - δήλωσε: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στους χειρισμούς της».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Panagioths 09-01-2008 10:53

Απάντηση: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Θ. Καράογλου εξετάζει η Εισαγγελία

Και επειδή δεν είχα ακούσει για το περιστατικό ψάχνοντας λίγο στο ελληνικό ίντερνετ βρήκα τι συνέβη αναλυτικά:

Το χρονικό
Σε μια από τις τρεις διακοπές λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, ο Θόδωρος Καράογλου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, Λάζαρο Πολατιάν.
Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε: «Ο βουλευτής Θ. Καράογλου διαμαρτυρήθηκε έντονα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε δίπλα μου».
Αμέσως μετά το περιστατικό ο κ. Καράογλου δήλωσε: «Ξεκαθαρίζω πως δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω επεισόδια. Ζητώ συγνώμη αν η εικόνα που φάνηκε δίνει λάθος εντύπωση. Δεν ήταν απειλητική η στάση μου απλά ήθελα να αποφύγω να πυροδοτηθεί ένας τόσο ήρεμος αγώνα».

aitherovamon 09-01-2008 19:42

Απάντηση: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Θ. Καράογλου εξετάζει η Εισαγγελία

καλα και αυτος πολυ εξουσια το ειδε και μπουκαρε μεσα...λες και ηταν κανενας παττακος και απαιτουσε τη συνεχεια του αγωνα!:P

greekfansws 10-01-2008 03:36

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 40897)
καλα και αυτος πολυ εξουσια το ειδε και μπουκαρε μεσα...λες και ηταν κανενας παττακος και απαιτουσε τη συνεχεια του αγωνα!:P

κρύβε λόγια :P

aitherovamon 10-01-2008 03:43

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο greekfansws (Μήνυμα 40946)
κρύβε λόγια :P

Δεν εχω να φοβηθω κανεναν...!!;p

depoina 15-01-2008 11:19

Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί κάθονται και ασχολούνται με τρίχες...

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:14.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0