![]() |
Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Θ. Καράογλου εξετάζει η Εισαγγελία
Το ενδεχόμενο να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του βουλευτή Θεόδωρου Καράογλου εξετάζει ο προϊστάμενος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Βασίλης Φλωρίδης, ο οποίος παρήγγειλε από το αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης σχηματισμό δικογραφίας για παράνομη είσοδο του βουλευτή σε αγωνιστικό χώρο (νόμος 2725 του 1999 περί αθλητισμού). Ο Β. Φλωρίδης θέλει να εξετάσει το ενδεχόμενο να ζητήσει από την Βουλή την άρση της ασυλίας του Θ. Καράογλου, ο οποίος - όταν ενημερώθηκε για την εξέλιξη - δήλωσε: «Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στους χειρισμούς της». Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ |
Απάντηση: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Θ. Καράογλου εξετάζει η Εισαγγελία
Και επειδή δεν είχα ακούσει για το περιστατικό ψάχνοντας λίγο στο ελληνικό ίντερνετ βρήκα τι συνέβη αναλυτικά:
Το χρονικό Σε μια από τις τρεις διακοπές λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, ο Θόδωρος Καράογλου, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή, Λάζαρο Πολατιάν. Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής έγραψε: «Ο βουλευτής Θ. Καράογλου διαμαρτυρήθηκε έντονα, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε δίπλα μου». Αμέσως μετά το περιστατικό ο κ. Καράογλου δήλωσε: «Ξεκαθαρίζω πως δεν είναι του χαρακτήρα μου να κάνω επεισόδια. Ζητώ συγνώμη αν η εικόνα που φάνηκε δίνει λάθος εντύπωση. Δεν ήταν απειλητική η στάση μου απλά ήθελα να αποφύγω να πυροδοτηθεί ένας τόσο ήρεμος αγώνα». |
Απάντηση: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Θ. Καράογλου εξετάζει η Εισαγγελία
καλα και αυτος πολυ εξουσια το ειδε και μπουκαρε μεσα...λες και ηταν κανενας παττακος και απαιτουσε τη συνεχεια του αγωνα!:P
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί κάθονται και ασχολούνται με τρίχες...
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:14. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin