|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Dec 2006
![]() |
Παράθεση:
Δεν το καταλαβαίνεις πως είναι άδικο αυτό. Διαιτητές Braveheart εγώ δεν έχω δει που να θέλουν να δείξουν πως δεν μασάνε.Το μόνο που τους νοιάζει είναι αν θα μπουν στους πίνακες ή οχι. Οπως και να χει ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ 100 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ. | |
|
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Με την λογική αυτή αφού δεν τιμωρήθηκαν στο παρελθόν κάποιοι άλλοι δεν πρέπει να τιμωρηθεί ποτέ κανένας. | |
|
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Δεν σε πιάνω καίσαρα. Και εγώ Ολυμπιακός είμαι αλλά θεωρώ την ποινή Ζήκου
μεγάλη. Δεν συμφωνώ με την δήλωση αλλά δεν γουστάρω να ρίχνουν ποινές για δηλώσεις. Αν ήταν έτσι από την αρχή θα έπρεπε να ψάχνουμε τους μισούς παίκτες των ομάδων. ![]() P.S. Σύντροφε gatoni δεν έχεις δίκιο. Δεν μπορούν να κανουν τους βαρύκοους όλη την χρονιά και ξαφνικά να άκουσαν τον Ζήκο και να πουμε πως είναι δίκαιο, δεν παίζει αυτό. |
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
πες του τα μωρε του κολημενου του σκατογαυρου του μελους
|
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Dec 2006
![]() |
Παράθεση:
Στο κάτω κάτω τι τους πείραξε? Η λέξη? Αν έλεγε πχ "οι διαιτητές παίζουν <τρομαγμένοι>" πόσες αγωνιστηκές θα τρωγε? Το χ...νοι είναι δύο? Πίστεψε με , αν αρχίσουν να τιμωρούν με βάση τις δηλώσεις θα γίνει μπάχαλο. Δεν θα ασχολούμαστε με τίποτα άλλο. Αλλά μην παραξενευτείς αν αυτή η μόδα σταματήσει στον Ζήκο.... Το σίγουρο είναι πως δεν είναι δίκαια τιμωρία | |
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Αυτό που είπε ο Ζήκος το λέει όλη η Ελλαδα 10 χρόνια τώρα. Λες ο διαιτητής να μην το είχε πάρει χαμπάρι και ξάφνου να τον ενημέρωσε ο Ζήκος οπότε το πήρε απόφαση να αποδείξει στον Ζήκο πως είναι παλικάρι? Δεν νομίζω πως φτάνει κάπου αυτό. Δεν μου αρέσει να επαινώ ποδοσφαιριστές της ομάδας που υποστηρίζω , το βρίκσω εκτός μόδας. Αλλά στον Άκη θα κάνω μια εξαίρεση. Και για την δήλωση του και για το γεγονός πως δεν την πήρε πίσω. Αυτό είναι μαγκιά | |
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Τώρα ποιός παίζει με τις λέξεις κυριολεκτικά;
Το "δυστυχώς" πηγαίνει στις άδικες ατιμωρισίες των προηγούμενων και όχι στην τιμωρία του Ζήκου.Προφανώς... Μαγκιά του Ζήκου που πέτυχε (έστω και με λαϊκίστικο τρόπο) να ασχολείται όλη η Ελλάδα και κυρίως οι οπαδοί της ομάδας του με τη δήλωσή του και όχι με τη μπάλα που (δεν) έπαιξε η ΑΕΚ στο συγκεκριμένο ματς. |
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
εγω παλι θελω να μεινω περισσοτερο στις 2 αγωνιστικες που εφαγε και να πω , αν ελεγε οτι οι διαιτητες παιζουν ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ μεσα στο καραισκακη τοτε θα ετρωγε ποινη;; | |
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Aποψη μου ειναι οτι δεν θα πρεπει να υπαρχει λογοκρισια για τιποτα.Ας εβγαζε ανακοινωση η ΚΕΔ να απαντησει και ας τελειωνε εκει.Γιατι να τιμωρειται ο Ζηκος και να μην τιμωρουνται προπονητες οι προεδροι που μιλουν εναντιον της διαιτησιας??Και με αυτο που εκαναν πιστευω οτι αν υπηρχε μια μικρη καχυποψια στους φιλαθλους της Αεκ και οχι μονο ,τωρα θα εχει γινει πολυ πιο μεγαλη..
|
|
|
|
|
|
#30 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:12.

μεγάλη. Δεν συμφωνώ με την δήλωση αλλά δεν γουστάρω να ρίχνουν ποινές για δηλώσεις. Αν ήταν έτσι από την αρχή θα έπρεπε να ψάχνουμε τους μισούς παίκτες των ομάδων. 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο